Origini Vinotecă Reserve 2008

Asamblaj de culoare roșu garnet, cu nas compus din arome de gem de prune din cămara bunicii. Gustul este foarte plăcut și bogat, de fructe de pădure combinate cu ierburi aromatice. Un vin cu taninuri moi ce dezvăluie un postgust lung și încântător. Acest Merlot a fost maturat în tihnă timp de 12 luni în butoaie de stejar românesc sau franțuzesc.

Este ideal servit alături de cheesburgeri sau hamburgeri din vită Black Angus cu gorgonzola și bacon. Este deosebit și cu lasagna sau jambalaya cu cârnați picanți precum andouille sau chorizo.

Vinul se livrează în cutie de colecție din lemn, cu certificat de autenticitate.

122 lei

Vandut de : Budureasca SKU Origini Vinotecă Reserve 2008 Categories , , Etichete ,

Descriere

Acest vin este un asamblaj creat din soiuri de struguri vechi și noi din via noastră. O treime din vin este Shiraz, care în acel an a fost pentru prima data recoltat și vinificat la Budureasca. Celelalte treimi sunt compuse în mod egal din Cabernet Sauvignon, care aduce forță și structură, și din Merlot, ce contribuie cu un plus de echilibru și armonie. Înainte de a fi amestecate și de a forma astfel asamblajul, fiecare dintre aceste 3 vinuri a fost maturat 12 luni în baricuri de stejar românesc sau franțuzesc pentru a dobândi și mai multă complexitate.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (DOC – CMD Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 – 18°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.