Se încarcă...

Nikolaos Rose 2019

Viile Cramei Histria sunt scăldate de razele soarelui mai mult de 300 de zile pe an. De aceea, din boabele de strugure recoltate se obțin băuturi nemaipomenite, cu proprietăți ce nu pot fi întâlnite și la sortimentele de vine din alte colțuri ale țării. De asemenea, alături de soare, la desăvârșirea viței de vie contribuie și vântul dinspre mare ce aduce povești din tărâmuri îndepărtate și nu în ultimul rând meșteșugul localnicilor, dus la perfecțiune de-a lungul secolelor.

55 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Vinul Nikolaos Rose 2019 provine din struguri de Cabernet Sauvignon, cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii au fost culesi si sortati manual. Vinul Nikolaos Rose 2019 a fost obtinut prin utilizarea florei spontane (drojdii salbatice dezvoltate de catre struguri) in fermentare si are un aspect limpede de culoare roz pal, culoarea petalelor trandafirilor de dulceata. Este un vin complex olfactiv, proaspat, lejer, in care predomina aroma de fructe rosii, un vin foarte bine echilibrat.

  Sortiment struguri: Cabernet Sauvignon

  Mancaruri recomandate: Fructe de mare, preparate din peste, paste, salate usoare de vara.

  Temperatura de servire: 8°-10°C

  Alcool: 12.5%

  Bucurați-vă de pastravul curcubeu proaspăt de la pastravariile din România! Descoperiți deliciul autentic al acestui pește cu culori vibrante și textură fină. Cumpărați acum și transformați fiecare masă într-o experiență gourmet! Acest pastrav curcubeu se potrivește perfect cu un vin bun, creând o combinație culinară de neuitat.