Se încarcă...

Jucarie mos craciun bumbutoys, din lemn

Jucăriile din lemn au o istorie îndelungată și o tradiție puternică în artizanatul românesc. În special în perioada sărbătorilor de iarnă, jucăriile din lemn sunt la mare căutare, fiind asociate cu tradiția și magia sărbătorilor de Crăciun. Jucăriile de lemn au o frumusețe simplă și autentică, datorită materialelor naturale și a modului de producție tradițional.

Jucăria Mos Crăciun de la Bumbutoys este un exemplu perfect de jucărie de lemn tradițională, care îmbină frumusețea și simplitatea cu designul modern și atenția la detalii. Fabricată din lemn de fag sau de stejar, jucăria este sculptată și finisată manual, cu multă migală și pricepere.

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  173 lei

  Descriere

  Figurinele Bumbu sunt făcute din lemn românesc, artizanat pur, aici în România. Fiecare produs reprezinta o piesă unicat concepută cu dragoste și grija. Astfel, jucăriile noastre le oferă copiilor ocazia să se scufunde în lumea imaginară a jocului viu. Toate materialele folosite în producție sunt certificate. Ele garantează nu numai jucării de cea mai înaltă calitate, dar și siguranța copilului dumneavoastră în timpul jocului cu acestea.

  Jucăria Mos Crăciun este o figurină de lemn înaltă de aproximativ 15 cm, care îl înfățișează pe Moș Crăciun în toată splendoarea sa: barbă albă și stufoasă, pălărie roșie cu buline albe, haine călduroase și cizme negre. Jucăria este realizată din două părți: corpul și capul sunt separate, permițând jucătorului să îl personalizeze, să îl înlocuiască sau să îi schimbe poziția.

  Jucăria este extrem de versatilă și poate fi folosită în diverse moduri: poate fi agățată de bradul de Crăciun, poate fi așezată pe o masă sau pe un raft, poate fi pusă într-un colț de cameră sau poate fi folosită în jocurile copiilor. Este o jucărie care aduce bucurie și veselie în casă, fiind ideală pentru a fi oferită drept cadou de Crăciun, atât copiilor, cât și adulților.

  Jucăria Mos Crăciun de la Bumbutoys este realizată din materiale de înaltă calitate și cu atenție la detalii. Lemnul este ales cu grijă, iar finisajul este impecabil, astfel încât jucăria să fie perfectă în orice aspect. Jucăria este tratată cu uleiuri naturale, care îi conferă un aspect mat și o textură plăcută la atingere.

  Pentru a păstra jucăria într-o formă bună, este recomandat să fie curățată cu un șervețel moale și uscată după fiecare utilizare. Nu trebuie lăsată la umezeală și trebuie depozitată într-un loc uscat și ferit de praf.

  În concluzie, jucăria Mos Crăciun de la Bumbutoys este o jucărie de lemn tradițională, frumoasă și de înaltă calitate, care poate aduce bucurie și vesel