Se încarcă...

Suvenir cioban in picioare bumbutoys, din lemn

Figurinele Bumbu sunt făcute din lemn românesc, artizanat pur, aici în România. Fiecare produs reprezinta o piesă unicat concepută cu dragoste și grijă.
Astfel, jucăriile noastre le oferă copiilor ocazia să se scufunde în lumea imaginară a jocului viu.
Toate materialele folosite în producție sunt certificate. Ele garantează nu numai jucării de cea mai înaltă calitate, dar și siguranța copilului dumneavoastră în timpul jocului cu acestea.

83 lei

Descriere

Suvenirul “Cioban in picioare” de la BumbuToys este un obiect din lemn creat manual de meșterii populari din România. Reprezintă o figurină stilizată a unui cioban în picioare, îmbrăcat în haine tradiționale românești și purtând un batic în jurul capului.

Această figurină este realizată din lemn masiv de fag și finisată manual cu vopsele non-toxice, ceea ce o face sigură și potrivită pentru copii și adulți. Dimensiunile acesteia sunt potrivite pentru a fi amplasată în diverse locuri din casă, cum ar fi rafturi, birouri sau pe mese.

Fiind un suvenir de la BumbuToys, acesta reprezintă o alegere ideală pentru cei care iubesc obiectele autentice, realizate manual și care promovează cultura și tradițiile românești. De asemenea, poate fi un cadou minunat pentru prieteni și familie, fiind o amintire deosebită a țării noastre.