Se încarcă...
Reduceri!

Jucarie calul blond bumbutoys, din lemn

Figurinele Bumbu sunt facute din lemn românesc, artizanat pur, aici în Romania. Fiecare produs reprezinta o piesa unicat conceputa cu dragoste și grija. Astfel, jucăriile noastre le oferă copiilor ocazia să se scufunde în lumea imaginară a jocului viu. Toate materialele folosite in producție sunt certificate. Ele garantează nu numai jucării de cea mai înaltă calitate, dar și siguranța copilului dumneavoastră in timpul jocului cu acestea.

42 lei

Descriere

Jucăria Calul Blond de la Bumbutoys este un jucărie clasică și tradițională din lemn, realizată manual. Este fabricat cu grijă și atenție la detalii pentru a oferi copiilor o jucărie frumoasă și sigură. Jucăria este finisată într-un mod natural și nu conține vopsele toxice. Calul Blond de la Bumbutoys este un prieten de nădejde pentru copii și îi ajută să-și dezvolte imaginația și creativitatea prin jocul de rol. Este potrivit pentru copiii de toate vârstele și poate fi un cadou minunat pentru orice ocazie.

Figurinele Bumbu sunt jucării din lemn românesc, realizate manual cu atenție la detalii. Fiecare figurină este unică și concepută cu pasiune, pentru a oferi copiilor o experiență de joc autentică și creativă. Aceste jucării stimulează imaginația și dezvoltă abilitățile cognitive și motorii ale copiilor. Folosim numai materiale de calitate superioară și certificate, care garantează siguranța copilului dumneavoastră în timpul jocului. Cu Figurinele Bumbu, copiii pot explora lumea jocului cu încredere și bucurie, având la dispoziție jucării durabile și frumos realizate.