Interviu cu Electra Distribuție. Află totul despre cum se montează interfoanele românești de calitate

Electra Distribuție este unul din partenerii de top ai platformei noastre. Am vorbit despre această companie românească de nenumărate ori, dar am ajuns la concluzia că orice am spune noi despre ea nu poate fi mai bun decât o autoprezentare. De aceea, în acest articol, te invităm să citești un interviu deosebit, realizat de echipa noastră, cu unul din reprezentații acestei afaceri de succes!

De când există pe piața din România brandul ELECTRA și de când ESI Grup montează interfoanele fabricate la Iași?

Brandul ELECTRA există pe piață de 30 de ani, iar ESI bussines (prin website-ul electradistributie.ro) distribuie interfoarne în toată țara și montează in București de 10 ani.

Prin ce se deosebesc dispozitivele de control acces ELECTRA de alte dispozitive similare?

În primul rând, aceste dispozitive sunt fabricate în România. Ele sunt de asemenea și foarte fiabile deoarece avem tehnicieni în toată țara care oferă servicii de montaj și garanție. Este vorba despre o rețea de montaj foarte bine pusă la punct. În acest moment, majoritatea clădirilor rezidențiale din țară montează interfoane marca ELECTRA deoarece ele au calitate deosebită și sunt produse la noi.

Ce fel de companie este Electra Distribuție și ce servicii oferă ea clienților săi?

Electra Distribuție este o companie înființată în anul 2011, iar domeniul său de activitate este distribuția și montajul echipamentelor de interfonie. Avem câte o echipa de service în fiecare sector al Bucureștiului ( 6 tehnicieni) și 2 echipe de montaj. Pe vânzări avem un showroom dedicat echipamentelor ELECTRA în București.

Cât de dificil este să montezi un dispozitiv de control acces ELECTRA?

Nu este complicat doar că-ți trebuie personal calificat specializat.

De ce ar trebui clienții companiei ELECTRA să apeleze la specialiști în domeniul montajului?

Pentru sistemele de una, două sau trei familii, adică cele pentru case sau vile, nu-ți trebuie multă experiență și nici o anumită specializare deoarece trimitem kiturile gata programate, împreună cu o carte tehnică. De asemenea, oferim suport telefonic pentru montaj. De aceea, pentru o persoană care are cele chiar și cunoștințe de bază în domeniul montajului, nu este deloc o problemă să-ți intaleze pe cont propriu interfomul. Pentu interfoanele de blocuri, instalația trebuie să se facă de către specialiști deoarece trebuie să se calculeze distanta de cablu, câți distribuitori și câte surse de alimentare sunt necesare. Mai mult, terminalele din interior se programează cu un aparat de programat special.

Ce ne puteți spune despre colaborarea cu OneUnitesProperties?

Colaborăm cu firma POWEREX. Ei sunt cei care se ocupă de instalarea curenților slabi la One Verdi Park și noi facem instalația de videointerfonie.

Aceasta este prima colaborare cu un client atât de mare?

NU. Am colaborat cu multe firme mari de-a lungul timpului, așa cum reiese și din portofoliul nostru.

Câte interfoane se vor monta? Ce modele de interfoane s-au ales?

În cadrul proiectului există 337 de apartamente și se montează videointerfoane cu terminale de interior de 3.5, ca cele de aici, împreună cu acest panou.

Care considerați că sunt cele mai frecvente provocări la care trebuie să facă față antreprenorii români

Concurenta cu produsele aduse din alte țări este una din principalele provocări ale antreprenorilor români. De aceea românii ar trebui să își facă mult mai multă publicitate. Eu de exemplu, de când colaborez cu Adrian Ambrose și promovăm intergoanele ELECTRA ca fabricate în România, ca început să se vadă diferența. Acum primesc multe telefoane de la diferite persoane care doresc să monteze echipamente marca ELECTRA distribuite prin ELECTRADISTRIBUTIE.RO doar pentru că sunt fabricate în România.

De ce considerați că este important ca românii să investească mai mult în produsele și serviciile românești

Dacă noi nu cumpărăm produse fabricate în România, se vor închide multe firme românești. Dar va mai trece mult timp până le va intra odată în cap românilor să cumpere produse fabricate în România.

Ce beneficii v-a oferit până acum apartenența la comunitatea FabricatinRO?

Foarte multe beneficii. În primul rând, ne-au crescut vânzările, iar în al doilea rând am devenit mai cunoscuți.

Recomandați și altor antreprenori români să se alătura comunității FabricatinRO? Dacă da, de ce?

Normal! De fiecare dată când am posibilitatea, le recomand cunoscuților și nu numai să acceseze plaftorma FabricatinRO, să facă cunoștință cu firmele românești promovate acolo și să cumpere produse românești. Nu de puține ori, am constatat ca mulți nici nu știu încă faptul că există o astfel de platformă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: