Soapmill – primul brand românesc de săpunuri cu certificare BIO

Soapmill

Dacă și ție termenul “BIO” îți stârnește curiozitatea și te face să te întrebi cu interes prin ce se diferențiază produsele caracterizate în acest fel de cele obișnuite, atunci cu siguranță povestea acestui producător proaspăt listat pe platforma noastră îți va merge direct la inimă. Este vorba despre Soapmill, un producător de săpunuri și produse de îngrijire personală naturale, localizat în inima Transilvaniei, care fabrică bunuri bio în adevăratul sens al cuvântului.

Știai că până în anul 2011 nu a existat în România niciun producător de cosmetice român cu certificare bio? Primul a fost Soapmill, un atelier micuț ca o moară englezească de săpun din vremuri de mult apuse, cu produse capabile să trezească în cei care le folosesc o bucurie sinceră, apreciere față de calitate și un dor de casă de nedescris.

Primii pași în arta creării săpunurilor BIO

Totul a început în anul 2009 când cei care aveau să devină producătorii primului brand cu produse cosmetice cu certificare bio au realizat cu stupoare că multe din săpunurile, cremele și loțiunile pe care le foloseau în mod curent erau pline de substanțe extrem de periculoase pentru sănătate. Atunci s-au hotărât să facă o schimbare radicală în viața lor și în loc să se complacă situației, au pus piciorul în prag și au creat produse așa cum le-ar fi plăcut să aibă încă de la început.

Așa au luat naștere primele săpunuri 100% naturale Soapmill care s-au bucurat de un feedback nemaipomenit din partea prietenilor producătorilor și familiilor acestora. Iar de atunci și până în prezent, restul este istorie.

Gama de produse Soapmill și primul certificat bio din România

Prima gamă oficială de produse Soapmill a fost lansată în anul 2009, pe data de 15 septembrie, iar odată cu primele comenzi, în sufletul producătorilor a răsărit și ideea de a obține o certificare bio.

Datorită modului în care brandul a fost primit de fanii conceptului, producătorii s-au simțit încurajați să dezvolte și mai departe compania, în 2009 lansând primele produse lichide 3 în 1, uleiuri de corp și pentru masaj, produse special create pentru bebeluși și copii, balsamuri pentru corp și buze, sare de baie și exfoliante, creme naturale, unturi bio și la final, tonere corporale și faciale.

Apoi, pe parcursul timpului, dorința de recunoaștere a devenit tot mai pregnantă și tot în anul în care gama Soapmill s-a extins la următorul nivel, au început și demersurile pentru îndeplinirea unui vis, acela de a obține din partea institutului Austria Bio Garantie un certificat bio cum la momentul acela nu mai aveau decât doi producători de produse cosmetice din lume.

Astfel, începând cu luna februarie a anului 2011, Soapmill nu a mai fost doar prima companie de produse cosmetice 100% naturale din România, ci și primul producător de astfel de bunuri recunoscute oficial ca produse bio din Sud-Estul Europei!

Și acum, dacă ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu aceste produse care au schimbat radical standardele de îngrijire corporală ale românilor, dar și variantele lor în ceea ce privește industria frumuseții, descoperă tot ce au ele mai bun de oferit încercându-le rând pe rând din magazinul online Soapmill, dedicat lor, de pe platforma noastră!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj