Se încarcă...
Nobless Fragrance 01

Pentru atunci când vrei să schimbi atmosfera cu mirosuri plăcute

Parfumuri, arome și uleiuri esențiale – Mirosul este unul dintre cele mai intense simțuri. Chiar și cel mai discret miros, poate declanșa emoții profunde, iar când vine vorba de confort și capacitatea sa de a ne influența pozitiv starea de spirit, mirosul capătă o cu totul importanță, mult mai profundă.

Pretutindeni în lume oamenii au devenit din ce în ce mai interesați de sănătate și wellness, iar acum, în contextul societății actuale și a tuturor provocărilor care ne pândesc la tot pasul, este mai important ca oricând pentru fiecare dintre noi să investim în propria sănătate fizică și mentală. Iar mirosul este unul din elementele care ne pot ajuta din ambele puncte de vedere.

Parfumurile ne influențează starea de spirit, iar uleiurile esențiale oferă o serie de beneficii imbatabile, imposibil de înlocuit. De exemplu, uleiul de lavandă ajută la relaxare, iar rozmarinul ajută la concentrare și productivitate.

Nobless – parfumuri, arome și uleiuri esențiale fabricate în România

Nobless este unul din cei mai noi producători români care s-au alăturat platformei FabricatinRO și totodată o alegere de top când vine vorba de parfurmuri, arome și uleiuri pentru casă și mașină.  Gama de produse Nobless cuprinde mai multe sortimente de balsam de rufe, detergent, parfumuri de textile și uleiuri parfumate.

De asemenea, și gama de mirosuri este foarte variată, atât de variată încât aici poți găsi un miros plăcut, care să te satisfacă din plin, indiferent de care sunt preferințele tale.

De asemenea, Nobless pune la dispoziția clienților săi și mai multe difusere cu telecomandă, care pot fi folosite împreună cu uleiurile esențiale Nobless.

Un difuzor de uleiuri esențiale reprezintă un plus pentru orice cămin. El contribuie substanțial la îmbunătățirea stării de spirit a celor care locuiesc în casa respectivă și crează un sentiment de bunăstare.

Un difuzor este de asemenea și o modelitate excelentă de a purifica aerul, de a ține la distanță virușii și bacteriile din aer prin alegerea uleiului potrivit și de a umidifica aerul pentru a-l face mai ușor de respirat, lucru deosebit de important mai ales în lunile de iarnă, când aerul este uscat din cauza utilizării instalației de încălzire.

Ce fel de uleiuri esențiale de la Nobless să folosești în funcție de cameră?

Sufragerie:  Iasomie

Atât familia ta câșt și musafirii se vor bucura enorm dacă golosești un ulei cu miros de iasomie în sufrageria ta. Iasumia are un miros foarte delicat și suav, care te farmecă instantaneu și îți induce o stare de bine.

Baie: Eucalipt

Eucaliptul este o plantă cu proprietăți medicinale, utilă în tratarea bolilor respiratorii, în fortificarea sistemului imunitar, în îmbunătățirea calității pielii și în reducerea stresului. De aceea, poți folosi ulei esențial de eucalipt pentru a parfuma întreaga casă, dar mai ales în baie, atunci când ai chef de o baie foarte relaxantă, cu multă spumă.

Dormitor: Flori de tei 

Florile de tei sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante, exact starea pe care o cauți și tu înainte de somn.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: