Se încarcă...
Noble Lotus Header

Noble Lotus – Definiția luxului și a rafinamentului

Definiția unui brand de lux depinde mult de categoria de produse sau servicii pe care acesta le livrează. Dacă este vorba de bunuri de uz personal, factorii care definesc ideea de lux sunt prețul, calitatea, design-ul, semnificația, raritatea și scopul acestora. Pentru ca un brand să poată fi considerat un brand de lux, toți factorii enumerați trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde. Primul exemplu de astfel de brand la care ne putem gândi este Noble Lotus, iar dacă este să ne gândim la el prin prisma celor șase factori specificați, îl putem caracteriza astfel:

 

Prețul

 

Calitatea și proprietățile produselor Noble Lotus se reflectă în prețul acestora. Pentru ele, producătorii au stabilit un preț echilibrat, pe care cei care își doresc produse de lux să și-l poată permite și care să nu devină un impediment în crearea unui obicei din folosirea unor astfel de bunuri. Așa cum spunea și Dostoievski: Cu luxul te deprinzi ușor, te ispitește și de aceea prețul produselor Noble Lotus este stabilit în așa fel încât să nu fie vreodată nevoie să renunți la lux.

 

Calitatea

 

Produsele Noble Lotus sunt mai mult decât o simplă sare de baie. Ele sunt fabricate dintr-un mix de ingrediente atent selecționate pentru ca împreună să creeze ceva cu totul desăvârșit. Astfel, ele fac posibilă o experiență de relaxare absolut unică, ajutând corpul să-și refacă forțele și să se umple de energie. Sărurile Noble Lotus au proprietăți vindecătoare, ele ajutând la procesul de detoxifiere și dezinfectare a trupului, dar și la calmarea minții, ori de câte ori sunt folosite.

Design-ul

 

Modul de prezentare al sării de baie Noble Lotus, dar și al celorlalte produse de îngrijire personală ce vor completa pe parcurs gama brandului, sunt gândite până în cele mai mici detalii. De la recipientul de sticlă cu o etichetă, neagră, foarte elegantă, și până la cutia decorată cu o floare de lotus și un scris stilizat, totul exprimă perfecțiune.

 

Semnificația

 

Produsele Noble Lotus sunt produse fabricate din ingrediente atent selecționate pentru un public select. Prin ele creatorii și-au exprimat creativitatea și pasiunea, dar și dorința de a satisface nevoile și așteptările unor persoane care nu se mulțumesc cu puțin.

 

Raritatea

 

Povestea Noble Lotus a luat naștere dintr-o lipsă. Este vorba de absența pe piață a unor produse de îngrijire personală, de cea mai bună calitate, care să se poată încadra în segmentul produselor de lux.

 

Scopul

 

Noble Lotus nu are un singur scop, ci mai multe. Pe de-o parte se dorește livrarea unor produse de îngrijire personală excelente, pentru un public care merită tot ce este mai bun, iar pe de altă parte protejarea mediului prin crearea unor bunuri în proporție de 89% biodegradabile. Răsfățul nu ar avea aceeași intensitate dacă pentru o clipă de plăcere natura ar trebui sacrificată secole de-a rândul. De aceea, pe lângă efectele surprinzătoare, armonia cu natura este încă una din calitățile ce definesc produsele Noble Lotus și le fac demne de a fi incluse în categoria produselor de îngrijire personală de lux.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: