Miledy – cosmetice naturale fabricate în România

Femeile folosesc mereu diferite cosmetice şi uneori chiar îşi pun sănătatea în pericol din cauza lor. Majoritatea produselor de pe piaţă au în compoziţie chimicale şi din acest motiv pot afecta destul de grav sănătatea. Pentru a nu avea probleme cauzate de aceste tipuri de cosmetice, noi vă recomandăm cosmeticele naturale fabricate în România de companie MILEDY NATURALS.

Având în vedere multe persoane şi-au dat seama cât de mult dăunează cosmeticele „normale”, au început se ocupe de procurarea cosmeticelor naturale, folosind doar ingrediente bio şi fără a fi tratate chimic. FabricatinRO consideră că alegerea potrivită ar fi aceste cosmectice naturale, care nu doar ne protejează sănătatea, dar cu siguranţă au un efect benefic asupra pielii voastre.

Cosmetice naturale fabricate în România de Miledy Naturals

Ideea companiei Miledy Naturals a început în 2010, cu puţin înainte de sărbătorile Pascale, atunci când o mama s-a hotărât găsească o alternativă sănătoasă la produsele pe care le folosea. Astfel, s-a gândit înceapă cu săpunurile naturale, iar dacă avem în vedere pe internet există o mulţime de informaţii în urma călora putem obţine săpun natural, Milena s-a hotărât continue. Astfel, după ce a obţinut primele produse naturale, a ales le testeze în laborator, pentru a fi sigură de calitatea lor. După ce testarea a avut un rezultat promiţător, a cerut părerea prietenilor şi familiei, pentru a se asigura produsele sunt apreciate. Acest ultim “test” a format afacerea de familie Miledy şi astfel, astăzi, este o firmă cu 3 angajaţi care comercializează produse naturale.

Poţi cumpăra de la Miledy cosmetice bio din toate categoriile, fie ai nevoie de un simplu săpun, creme sau un gel de duș. Poţi găsi diferite soluţii pentru păr, ten sau corp. Copiii ar trebui fie îngrijiţi doar cu astfel de produse, aşa la Miledy aveţi o categorie specială pentru astfel de produse.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: