Se încarcă...
Marcman Va Ofera Parfumuri Romanesti

Marcman vă oferă parfumuri românești

Christian Dior spunea că „Parfumul unei femei spune despre ea mai multe decât proba grafologică”. De aceea și noi am ales să vorbim în acest articol despre o firmă de parfumuri româmești – MARCMAN. Sperăm să vă înmiresmăm ziua și să vă facem să visați la o lume perfectă. Nimic nu este mai frumos decât un parfum, acel accent definitoriu, care este atât de aproape de intimitate și te descrie cel mai bine.

Secretul parfumului: îţi anunţă prezenţa într-o încăpere,

continuând să vorbească despre tine şi atunci când ai părăsit acel loc.

Despre Marcman

MARCMAN are ca obiect principal de activitate fabricarea parfumurilor și a produselor cosmetice. Calitatea parfumurilor oferite de această firmă, încă din 2002, este dată de parteneriatul cu un laborator de parfumerie din Franța. La început au fost 14 arome, dar cu timpul gama s-a extins la 90.

Afacerea și-a pus bazele în Transilvania, oferindu-le clienților satisfacție deplină, care se oglindește în imaginea pozitivă despre produse. Faptul că MARCMAN are un laborator propriu, face ca produsele create să fie mai ieftine, iar calitatea este să poată fi strict controlată și monitorizată. Garanția calității este faptul că aromele persistă până la 8 ore.

Deși aromele se procură din Franța, produsul îl putem numi românesc, pentru că se fabrică aici. Pentru a fi îmbuteliat, împachetat, distribuit și vândut, lucrează români. Acesta este motivul pentru care FabricatinRO a ales să promoveze firma MARCMAN.

Prin procese de fabricare și vânzare, MARCMAN alocă locuri de muncă în România, iar banii impozitați rămân în țară. Astfel putem să profităm tot noi de banii noștri. De asemenea, această parfumerie românească împrospătează casele românilor. Deci astfel reușim să ne bucurăm de munca conaționalilor noștri, și să-i apreciem pentru eforturile depuse.

Evoluția unei din cele mai prestigioase firme de parfumuri românești

MARCMAN s-a lansat ca o firmă ce comercializează parfumuri. Dar odată cu diversificarea cerințelor pieței, a inclus în catalogul de produse și: after shave, parfumuri ambientale, geluri de duș și loțiuni de corp, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dacă vreți să faceți cadou cuiva sau să vă răsfățați, puteți căuta aromele care vă plac în magazinul MARCMAN. Magazinele reprezentante se află pe teritoriul Transilvaniei – Satu Mare, Oradea, Deva, Arad, Sibiu, Timișoara, Baia Mare. Dar dacă nu vă aflați în aceste zone, puteți comanda online, iar produsele vă vor fi livrate acasă.

Așadar, dacă alegeți produse MARCMAN, veți pluti într-o mireasmă românească cu note franțuzești, toate culminând cu o șansă ce o dați angajaților de a-și păstra slujba din România. Nu fiți indiferenți și susțineți brandurile românești alături de FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: