Se încarcă...
Amelie

Les Essences d-Amelie

Les Essences d-Amelie este un atelier de parfumerie dedicat în totalitate parfumurilor naturale. Acestea sunt realizate handmade din cele mai pure ingrediente alese și selectate cu grijă din toate colțurile lumii. Fiind prima companie din Romania care face distincția dintre aromaterapie și parfumerie luxuriantă, Les Essences d-Amelie marchează reinvierea artei uitate a parfumeriei naturale.

Ca multe alte lucruri din capitolul “€œceea ce porți spune multe despre tine”€™, dar poate printre cele mai importante, se află, la loc de cinste, mirosul. O chestiune neglijată de unii și abuzată de alții, izul personal stârnește reacții dintre cele mai neașteptate. Bineînțeles, ca și în orice alt aspect legat de imagine, este vorba despre gust, defapt nu, aici e vorba despre miros. Sau defapt despre gustul pe care ți-l lasă mireasma unei persoane.

Ideea e că mirosul, chiar dacă are un efect trecător asupra celor din jur, poate lăsa urme sau urmări destul de mari. Așa că, precum statutul de reprezentanți FabricatinRO ne cere, ne-am propus să dăm de urmele a ceva ce ni se potrivește, a ceva care să emane în jurul nostru un parfum plăcut, artizanal, natural și românesc. Da, multe cerințe de îndeplinit, dar eram convinși că, pe undeva prin România asta a noastră, trebuie să existe un român care ne poate da ceea ce avem nevoie.

Ca de obicei, cu un scop precis și atenți la tot ceea ce se petrece, am dat cu nasul de o mireasmă cu tentă românească, deși la prima vedere numele ei ne-a indus nițel în eroare: Les Essences d-Amelie. Adulmecând tot mai tare, am ajuns la sursă, de la care am aflat că Les Essences d’Amelie sunt defapt esențele parfumate ale Dianei Roman, românca făuritoare de parfumuri artizanale, plăcute atât nasului, cât și pielii, datorită faptului că sunt 100% naturale. Da, se pare că suntem un exemplu viu de “€œbine adulmeci, bine miroși”.

Acum ne răsplătim nasul cu miresme diferit de naturale și plăcute. Interesantă treabă, mai ales într-o societate în care majoritatea miroase a noul parfum de la brandul X, a cărui reclamă împrăștiată pe toate paginile revistelor a cucerit, nu neapărat nasul, ci instinctul de a se conforma tendințelor. Și ca să nu o luați pe urmele lungii noastre adulmecări, avem bunăvoința de a vă împărtăși locul în care puteți găsi mireama potrivită: www.les-essences-damelie.ro . Acestea fiind scrise, mai adăugăm o singură sugestie: încearcă să miroși românește, poate fi mai mult decât plăcut, chiar extravagant de autentic!

Îți recomandăm să citești cele mai faine povești ale producătorilor din România

  1. 10 rețete cu tăiței de casă
  2. Cele mai interesante rețete cu pâine cu maia

Sursă imagine: www.facebook.com/Esentele.Ameliei/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: