Elmiplant: naturalețe și încredere

Elmiplant Naturalete Si Incredere

Se spune că o femeie cu adevărat frumoasă este cea care îndrăznește să se afișeze în lume, purtând machiajul său natural. Frumusețea exterioară este întotdeauna reflectată din interior, din suflet. Ingredientele naturale ale produsele Elmiplant  sunt cartea de vizită a acestui brand românesc, dedicat îngrijirii trupului și sufletului.

Pentru Elmiplant, sursa de inspirație a fost dintotdeauna frumusețea naturii și ingredientele acesteia. Debutând pe piața produselor de îngrijire a tenului și a corpului în anul 1992, această firmă a fost tot timpul alături de clienții săi, oferind o gama variată de soluții pentru păstrarea sănătății exterioare.

Ingredientele folosite de compania Emiplant

Ingredientele și extractele naturale sunt cele mai sigure și eficiente roade oferite de mama-natură. Fiecare femeie este unică și specială, indiferent de vârstă sau aspect. Datorită produselor Elmiplant putem combate efectele unui mediu destul de poluat și să ne protejăm sănătatea pielii, cu încredere.

Portofoliul de produse Elmiplant este alcătuit din produse destinate îngrijirii tenului: șervețele demachiante și lapte demachiant BiotenSkin Control pentru curățare și hidratare, Skin Moisture– protecție împotriva îmbătrânirii premature, pentru orice tip de ten, Skin Defence- protecție împotriva petelor și pentru fermitate în jurul ochilor, Skin Repair– creme antirid de zi și de noapte. Alte creme destinate menținerii echilibrului și elasticității pielii sunt CC Creams, Genovate și Seametry. Toate aceste produse sunt combinații de ingrediente naturale și pigmenți minerali, capabile să îmbunătățească nuanța naturală a pielii.

O altă gamă de produse Elmiplant sunt cele destinate îngrijirii corpului: săpunuri și geluri de duș, loțiuni de corp, creme pentru mâini și picioare, creme pentru depilare și subțiere. De asemenea, Elmiplant dispune de produse cu protecție solară.

Transparența și calitatea sunt 2 pioni de susținere a tuturor produselor Elmiplant, deoarece formulele utilizate nu conțin parabeni și toate produsele sunt testate dermatologic prin metode ”in vitro” și ”in vivo”, în cadrul laboratoarelor firmei și în colaborare cu cele mai cunoscute laboratoare independente din Europa-EVIC International și Biobasic Europe.

Chiar dacă sunteți ispitite de mărfurile străine, fabricatinro.ro vă recomandă să folosiți cu încredere produsele puse la dispoziție de Elmiplant! În acest fel, vom putea contribui la continuitatea acestui brand pe piață și vom susține economia țării.

„Frumusețea este doar imaginea sensibilă a Infinitului”- George Bancroft

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj