Se încarcă...
El Divino Parfum Romanesc Pentru Tine

El Divino – parfum românesc pentru tine

Parfumul este destinat unuia dintre simțuri – mirosul. Dar implicaţiile influenței sale merg dincolo de simplul act al detectării unei anumite miresme, schimbând stări de spirit, modificând comportamente, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere. Orice parfum se adresează unei stări de spirit sau unei emoții, așadar nu o să puteți respinge miresmele cu rațiunea. O firmă românească de parfumuri, care vrea să vă alinte simțurile este EL DIVINO – un parfum românesc divin.

Câteva cuvinte despre un parfum românesc divin

EL DIVINO este o firmă românească înființată în București, cu o istorie mai veche de 10 ani. El Divino este atât producător, cât și distribuitor și câștigă încrederea clienților săi prin:

  • analize dermatologice
  • analize de calitate la nivel european
  • un preț corect și accesibil

El Divino este una dintre puținele firme care produce parfum românesc. Ea importă esențele și ambalajele, dar și fabrică pe teritoriul țării noastre diferitele combinații pentru parfumuri unice.

Atât românii cât și cei de peste hotare, atât bărbații cât și femeile sunt atrași de calitatea și de prețul acestor parfumuri. EL DIVINO nu a deviat niciodată de la obiectivele și standardele pe care și le-a propus. Fiecare parfum are calitatea promisă și chiar dacă se creează cantități mari, fiecare sticluță de parfum are aceeași concentrație și aceeași persistență. Cu alte cuvinte, calitatea este constantă.

De ce să cumperi El Divino?

EL DIVINO este o alternativă bună la produsele scumpe. O alternativă pe care o puteți găsi în magazinele partenere din România, sau pe care o puteți comanda online. Expedierea se face prin curierat. Așadar, parfumul vă va bate la ușă.

Noi vă recomandăm să încercați parfumurile de la EL DIVINO, iar dacă voi considerați că sunt foarte bune, să continuați să cumpărați de la aceste magazine, arătându-vă aprecierea pentru munca românilor! Cumpărați românește și economia crește!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: