Cosmetice naturale pentru întreaga familie – Miledy

Astăzi îți vom spune povestea Miledy, care a început în anul 2010 în Vinerea Mare de dinaintea Sfintelor Paști. Aceștia și-au pus toate resursele posibile în funcțiune și din dragoste pentru sănătate și produse naturale, curate, au pornit în această aventură minunată – săpunul natural. Pasiunea din munca depusă și dragostea pentru produsele naturale i-au ajutat să aducă pe piața de profil produse deosebite.

Miledy produce cosmetic bio din toate categoriile: săpunuri, creme, geluri de duș, scrub, diferite soluții pentru păr, ten sau corp. La Miledy veți găsi și produse bio naturale speciale pentru copii.

Din categoria săpun, vă puteți bucura de:

  • Săpunul anticelulitic: îți va întineri pielea de la primele folosiri. Fie că îți dorești o acțiune anticelulitică, fie ca vrei o curățare în profunzime sau pur și simplu o doza de energie, Columbian River sau Twilight Soap sunt potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
  • Săpunul pentru piele grasă/acneică: tenul acneic își va redobândi sănătatea și textura uniformă dacă vei folosi săpunul cu castravete și alge marine, cel cu cărbune medicinal sau cu 33 de plante.
  • Săpunul pentru piele normală/ uscată: si aici ai de unde alege, de la săpunul cu avocado, sau de la cel cu miere și lapte de capră, până la săpunul cu ciocolată și lemongrass sau cu ulei de argan.
  • Dacă iubești cocosul (cum îl iubim noi) află că au o categorie cu săpunuri 98% din cocos. Uleiul de cocos este foarte nutritiv, fiind ideal pentru îngrijirea pielii cu roșeață, crăpată, descuamată și aspră.
  • Săpunul lichid și gelul de duș: dacă ești fan săpun lichid, află că au și această categorie pe stoc.
  • Șamponul solid: cel cu scoarță de salcie este special creat pentru părul firav și subțire, vopsit și deteriorat, fiind indicat pentru îngrijirea părului și a scalpului. Șamponul solid cu coajă de mesteacăn are capacitatea de a ameliora inflamațiile pielii, reduce seboreea, elimină mătreața, previne și atenueaza căderea părului, stimulându-i creșterea. Utilizarea șamponului solid cu scoarță de stejar și frunze de nuc întărește rădăcina firului de păr și-i oferă strălucire, înlătură mătreața și ține sub control secreția de sebum, încetinește procesul de albire și de cădere prematură a părului, fiind un tonic excelent pentru persoanele cu început de chelie.

Pe lângă produsele pentru ten, toate naturale și din produse de calitate, ne-au atras atenția produsele pentru îngrijire orală – uleiul de cocos natural și praful de dinți natural cu cărbune și bicarbonate.

Corpul îl putem răsfăța cu unt de cacao sau de shea, cu bombe de baie hidratante sau cu scrub natural de corp cu cafea, mentă și susan. Schimbarea deodorantul este recomandată, și putem face acest lucru acum cu ajutorul deodaorantului cu patchouli si brad sau al celui cu rozmarin. Mai putem găsi diferite ulei de corps au pentru masaj, crème anticelulitice, geluri de duș și produse pentru mâini și picioare.

Pentru păr avem o gamă largă de unde să alegem și diferite produse de îngrijire speciale cum ar fi: uleiul de ricin natural, tratamente și măști pentru toate tipuri le păr, șampoane solide sau lichide.

Unde găsești produsele Miledy?

  • Institutul Agronomic (sâmbăta și duminica) – Bulevardul Mărăști, nr. 61, sector 1, București
  • Carrefour Colosseum – șoseaua Chitilei 284, București
  • În magazinul online miledy.ro

Cu siguranță te vei îndrăgosti și tu de produsele Miledy, pentru că ingredientele sunt naturale, de calitate, îmbinate cu grijă și dedicare pentru a creea cele mai sănătoase produse.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj