Se încarcă...
Coral Sapunuri Fara Egal 1024x68

Coral – sapunuri fara egal

Coral este o societate românească ce produce și comercializează produse non-alimentare, produse de îngrijire personală, produse specifice pentru industria hotelieră, fiind una dintre cele mai mari companii producătoare de odorizante și produse pentru toaletă.

Coral te face să te simți curat, parfumat și gata de a fi curtat. Se asigură că arăți bine, miroși bine și ești pe placul celor de lângă tine. Pe lângă toate astea  îți oferă naturalețe prin produse de finețe. Calitatea este garantată și sănătatea asigurată. Coral are grija de tine, te face să te simți bine. Încă de la înființare producatorul investește în cercetare si dezvoltă produse noi și de calitate, la prețuri mai mici decât se poate.

Ce fel de produse ne pune la dispoziție compania Coral?

Din gama Coral putem alege să utilizăm o mulțime de produse cum ar fi: săpunul lichid, detergenții granulați, soluția pentru geamuri și apretul plastic, odorizantele gel, odorizantele spray și multe altele. Colecția Tipo îmbogățește gama de produse și aduce un plus de calitate, oferind produse precum: soluția pentru pardoseală, praful de curățat, dezinfectanții pentru baie și bucătărie, săpunurile lichide și de rufe și șervețelele umede. Cu Tipo și Coral ai în casă arsenal. Poți să faci curat, poți să dezinfectezi, poți să-ți ingrijești chiar și pielea, ție și bebelușului tău, folosind cremele de mâini și de corp de la Coral.

De la baie, la bucătărie, la dormitor și sufragerie cu Tipo e veselie. Cei de la Coral au grijă de tine și de casa ta, așa că nu mai aștepta. Hai și tu și cumpără produsele lor! Susține alături de www.fabricatinro.ro produsele românești, produsele ce aduc un plus economiei românești și oferă o șansă, atât lucrătorilor din firmele producătoare, cât și generațiilor viitoare. Cumpărând produse românești, demonstrezi ce român ești. Unul ce-i pasă de țară sau unul care îi trimite produsele afară?

Noi iubim a noastră Românie! De asta îți spunem și ție: dacă ești susținător, intră pe calculator, tastează coral.ro, caută produsul dorit și ajută-ne un pic. Cumpără doar produse românești și economia o crești. Și așa ai tăi copii, vor avea doar bucurii. Nu vor mai pleca afară, vor cumpăra doar din țară. Prin urmare, România își va salva economia.

Dacă cumperi tu, cumpăr și eu, salvăm țara de la greu. Peste câțiva ani de-acum vom avea un trai mai bun. Cumpărând numai din țară, nu mai trimitem bani afară și trăim doar românește, așa cum Coral trăiește.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: