Se încarcă...
Bright Lotus

Bright Lotus – o poveste despre renaștere și valori

Bright Lotus este un brand născut din atracția pentru elemente neconvenționale și frumos a unor producători români cu multă imaginație, care au avut ideea și curajul să folosească lapte de măgătiță și cenușă vulcanică pentru a a crea niște produse de îngrijire corporală absolut unice.

Atât laptele de măgăriță, cât și cenușa vulcanică sunt două ingrediente cu efecte clinice spectaculoase asupra pielii. În povestea renașterii lor sub forma unor săpunuri deosebite, prima etapă a constat în crearea unui lot de testare. Timp de un an, produsele Bright Lotus au fost testate de nenumărate ori astfel încât calitatea lor îmbunătățită costant în procesul de testare a ajuns la cele mai înalte standarde.

Lotusul este simbolul purității și renașterii, exact valorile pe care aceast brand spectaculos dorește să le transmită celor care folosesc produsele sale. 

Gama Bright Lotus este formată din două produse cu denumiri care le reprezintă perfect. Este vorba de:

  • Bright Lotus Diamond 
  • Bright Lotus Obsidian

Bright Lotus Diamond este fabricat din ulei de cocos, unt de shea, ulei de ricin, unt de cacao, lapte de măgărăță și ulei estențial ylang-ylang, datorită cărora a căpătat o arumă deobseită și culoare de un alb pur, superb, în concordanță cu numele său: Diamond.

Bright Lotus Obsidian pe de altă parte, conținte ulei de măsline, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de ricin, ulei de argan, cenușă vulcanică și ulei esențial de lavandă datorită cărora are un miros divin și o culoare închisă, profundă, la fel ca piatra după care a fost botezat.

Faptul că săpunurile Bright Lotus împărtășesc aceleași caracteristici cu pietrele ale căror nume le poartă reprezintă o calitate originală a acestora, prin care se diferențiază de alte produse similare și reușesc să iasă în evidență în fața lor.

De ce să investești în Bright Lotus?

Produsele Bright Lotus se potrivesc perfect celor se așteaptă mai mult de la stilul lor de viață. Pe măsură ce folosești aceste produse, dezvolți o conexiune emoțională puternică și ajungi să te îndrăgostești de efectele lor asupra pielii tale așa cum au făcut-o deja și atâția alții înaintea ta.

Cei care au folosit produsele Bright Lotus până acum spun că nu au mai avut nevoie de cremă de corp deoarece, după spălare, pielea lor a rămas fină și catifelată. De asemenea, indiferent dacă a fost vorba de Diamond sau Obsidian, mirosul superb datorat uleiurilor esențiale a fost bonus binevenit.

Cu alte cuvinte, săpunurile Bright Lotus sunt niște produse de îngrijire persoanlă care nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunei femei.

Bright Lotus este pentru cei care iubesc simplitatea, rafinamentul, eleganța, naturalețea și autenticitatea. De aceea, dacă și tu te identifici cu vreuna din aceste valori, cu siguranță vei îndrăgi săpunurile Bright Lotus la fel de mul pe cât o facem și noi.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: