Se încarcă...
Bio Manufactura Din Grija Pentru

Bio Manufactura: din grijă pentru sănătatea pielii

Astăzi vă povestim despre produsele 100% naturale ale firmei Bio Manufactura și munca depusă pentru a satisface nevoile și dorințele unui public preocupat de sănătatea și frumusețea pielii sale. Sensibilitatea învelișului nostru este din ce în ce mai încercat de mediul poluat și produsele de îngrijire bazate pe chimicale dăunătoare. Tocmai din acest motiv, acest brand a creat cele mai sigure și hrănitoare produse pentru corpul dvs.

În județul Prahova, la Valenii de Munte, produsele Bio Manufactura sunt create cu drag, într-un colț de natură, alintate de aerul curat al munților. Aceste produse sunt realizate manual, nu sunt folosite nici un fel de utilaje și nu sunt folosite chimicale. Poziționarea acestei firme între competitorii săi este vizibilă datorită saponificării cu lesie de cenușă, conform unei rețete tradiționale a bunicilor. Această cenușă vine cu aportul calciu, magneziu, zinc, seleniu, sodiu și potasiu, elemente ce hrănesc și protejează pielea.

Portofoliul de produse Bio Manufactura este alcătuit din: Săpunuri Herbaria– hidratante, pentru piele sensibilă, pentru ten acneic sau gras, săpunuri exfoliante; Șampon Herbaria solid natural; Produse de întreținere-Herbaria și Herbaris; Unturi și uleiuri vegetale. Pentru mai multe informații vă invităm să accesați bio-manufactura.

Energia pozitivă și grija pentru cei dragi este neprețuită pentru munca depusă zi de zi, din dorința de a crea săpunuri bogate în ingrediente naturale și combinații esențiale de ceaiuri și uleiuri proaspete, pentru a vă relaxa după o zi obositoare de muncă. Produsele Bio Manufactura pot fi găsite la magazinele partenere din București: Naturalia – Flora Studio-Băcănia cu Suflet, din Iași: BIO Mag și din Sighișoara: Autentic Românesc. 

FabricatinRO susține produsele Bio Manufactura și vă invită să alegeți natural, proaspăt și românesc, așa cum găsiți pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: