Ziua a II-a a evenimentului Kasta Morrely Fashion Week 2022 a stat sub semnul sustenabilității și rafinamentului

Evenimentul Kasta Morrely Fashion Week a este un eveniment de amploare, care se bucură acum de multă recunoaștere pe plan național și internațional. El a avut loc anul acesta în intervalul 29 aprilie – 1 mai și despre cum s-a desfășurat prima seară a acestuia, cu mult fast și eleganță, am povestit pe larg aici

În cea de-a doua seară a continuat pe aceeași notă, cu Onur Osman Fashion House în deschidere. Onur Osman Fashion House a fost fondată în anul 2017, în capitala țării noastre și de fiecare dată când urcă pe podium aduce un plus de strălucire și eleganță, printr-o abordare inedită a frumuseții, elleganței și echilibrului.

La eveniment a fost prezentă și Maya Concept, din Iași, care a prezentat o colecție superbă de bijuterii din argint și pietre prețioase, majoritatea lor lucrate manual, precum și o gamă colorată de rochii văratice, numai bune de luat în vacanță. 

Elsa Fairytale Dresses a venit tocmai din Ucraina să prezinte o colecție care militează pentru pace și solidaritate în rândul tuturor cetățenilor din întreaga lume, transmițând acest mesaj prin limbajul universal al frumuseții.

Studenții de la Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași au prezentat colecția lor numită Distorsiune, semnată de Tamara Bodruc, care a evidențiat o dinamică aparte a materialelor, formelor și culorilor prin ținute selecte și cu o individualitate ieșită din comun.

Dana Rosh, din Brașov, și-a făcut debutul pe pediumul Kasta Morrely Fashion Week printr-o colecție predominată de mult negru – culoare simbol pentru eleganță, putere, sinceritate și autenticitate, exact așa cum trebuie să fie o femeie în ziua de azi.

Seroussi Iași și-a prezentat colecția de vară din acest an, cu o gamp foarte bogată din punct de vedere cromatic și cu țesături din fibre naturale, de data aceasta nu pentru femei, ci special create pentru bărbatul modern, indiferent dacă este o vorba de o persoană cu o fire conservatoare sau cosmopolită.

Închiderea a fost făcută de Galla Maison, un atelier de modă couture, dar și o afacere socială care promovează moda sustenabilă și obiectivele globale. Conceptul acestui brand de fashion se bazează pe reinterpretarea valorilor tradiționale românești, îmbinând într-un mod creativ tiperele clasice și cele moderne, prin tehnologii inovatoare și flolosind doar materiale sustenabile.

Pe scena modei românești, Kasta Morrely Fashion Week vine ca o gură de aer proaspăt, cu idei noi și creative, fără a neglija însă importanța păstrării datinilor și tradițiilor românești.

Pentru industria modei, Kasta Morrely Fashion Week este un proiect de referință, unde disignerii români își găsesc inspirația, dar și motivația deoarece aici găsesc un mediu prielnic pentru prezentarea colecțiilor lor întregii lumi.

Kasta Morrly Fashion Week este cel mai important program al Uniunii Europene dedicat suportului domeniilor creative, culturii și audiovizualului.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: