Se încarcă...
Showsete. Sau Cum Să ți Bagi Picioarele?

Showsete. Sau cum să-ți bagi picioarele?

Nimic nu mai e ce credeam cândva. Pare-se că, pentru a ține pasul cu lumea, trebuie să te rebranduiești continuu. Chiar și șosetele au căpătat o nouă identitate. Au apus vremurile în care se mulțumeau cu statutul de indivizi de la periferia garderobei, pe care îi iei cu tine doar fiindcă ai nevoie și încerci să îi ascunzi între pantalon și pantof.

Gata, nu mai stau rușinoase ca nu care cumva să le vadă cineva și să-ți strice imaginea. Timiditatea nu le mai caracterizează. Vor să se expună și să facă spectacol din imaginea purtătorului. Au ajuns chiar să stârnească laude, controverse, să vorbească neîntrebate înaintea purtătorului. Câteodată sunt chiar obraznice și vor să arate mai mult decât restul ținutei. Pe scurt, șosetele nu mai pot fi ținute sub control.

În condițiile în care ești obligat să conviețuiești cu ele, lupta nu își are sensul, fabricatinRO îți recomandă să o dai la pace. Pe www.facebook.com/showsete.sa.ti.bagi.picioarele am și găsit o soluție reciproc avantajoasă: îți bagi picioarele și le lași să facă show – un concept după Traian Tuță, primul care și-a băgat picioarele. Da, vor continua probabil să vorbească neîntrebate despre tine, dar măcar o vor face la modu’ tradițional. Și nici măcar nu va mai trebui să asociezi ia cu blugii pentru a demonstra că ești un român în trend.

Iar pentru turiștii străini, care poate încă nu au dat de frunză ca parte din brandul nostru de țara, ce își doresc mai mult decât un magnet condamnat la o viață pe frigider, recomandăm achiziția de Showsete, care nu se vor abține să strige din picioarele plimbarețului că a călcat țanțos prin România.

Deocamdată Showsetele sunt pe filmu’ cu motivele tradiționale, dar, acum că nu le mai putem ține sub control, nu se știe ce rol își vor mai însuși. Așa că, dacă nu vreți să fiți cu prea mulți pași în spatele lor, urmăriți-le spectacolul!

Vă place să descoperiți branduri românești autentice? Dacă da, atunci vă invităm să studiați toate brandurile de îmbrăcăminte listate pe platforma noastră!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: