Se încarcă...
Ana Cioclov

O timișoreancă multitalentată – Ana Cioclov

Designerii români talentaţi sunt o mină de aur pentru economia României. Sunt persoane care merită fie promovate şi apreciate pentru muncă lor, merită fie susţinute şi de ţara în care s-au născut, şi de compatrioţi. Bineînţeles promovarea cea mai căutată de aceşti designeri este asocierea cu anumite personalităţi sau persoane ale vieţii mondene din România sau din alte ţări. O altă formă de promovare este ceea ce face fabricatinRO – scriem despre români care s-au descurcat în România cu propriile resurse. O astfel de promovare vrem i-o oferim şi doamnei Ana Cioclov, o româncă de succes.

Cine este Ana Cioclov?

Ana Cioclov a absolvit Universitatea de Arte şi Design din Timişoara. Şi-a început activitatea pictor scenograf în cadrul Operei din Timişoara şi a Teatrului Maghiar. Expertă în domeniu artelor şi dorind se descurce pe cont propriu, în 1991 pune bazele companiei Ana Cioclov, profilată pe design şi creaţie vestimentară. În atelierul firmei se crează şi se produc confecţii exclusive, personalizate, lucrate hand-made de personal de cea mai înalta calificare.

În titlu am spus este o doamna multitalentată, aşadar, pe lângă design vestimentar, Ana Cioclov este activă şi în atelierul ei de pictură. Crează tablouri în ulei şi acrilic, care sunt apreciate în străinătate, fiind achiziţionate de galerii şi persoane particulare. De parcă nu ar fi destul talent într-o singură persoană, Ana Cioclov este şi scriitoare. Ea scrie poveşti scurte ce sunt traduse în limba germană, franceză şi maghiară, şi au un real succes.

În ceea ce priveşte designul, atelierul în care se crează rochii a căror modele le puteţi vedea pe site-ul https://anacioclov.com se află în centrul istoric vechi al oraşului Timişoara. Aici şi-a găsit un cuibuşor pentru a-şi expune viaţa artistică şi pentru a ne încânta cu creațiile dumneaei. Trebuie menţionat faptul această companie se dedică designului şi manufacturii de produse de îmbrăcăminte şi bijuterii unicat, sau în număr limitat, realizate de personal cu experiență şi talent în domeniu. În fiecare piesă se pune suflet, fiecare produs este o operă în armonie cu ţinuta şi outlook-ul individual. Produsele sunt apreciate nu doar de români din toată ţara, ci şi din aria europeană şi din toată lumea.

Produse românești de excepție

Noi v-am oferit detalii despre partea de design şi sperăm v-am făcut curioşi aflaţi despre pictura şi literatura Anei Cioclov, accesaţi site-ul şi acolo veţi vedea şi creaţiile vestimentare, picturile şi cărţile deja lansate. De asemenea, tot acolo, puteţi afla cum comandaţi produsele, informaţii despre personalizarea vestimentaţiei şi locaţia magazinului din Timişoara.

Va plăcut acest articol despre creații vestimentare și nu numai? Citiți și articolul Baby Gift pe aceeași temă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: