MotherWar – tricouri românești cu suflet

MotherWar este mai mult decât un brand. Dacă ne gândim mai bine, brand-ul reprezintă o noțiune abstractă ce înglobează produsul, oamenii, ambientul, valorile, misiunea, viziunea companiei și comunicarea dintre cei ce activează în jurul companiei. Dar MotherWar înseamnă mai mult decât atât. MotherWar este iubirea de mamă, de soție, de soră și de prietenă, adunată într-un singur concept al unor tricouri românești cu suflet.

Poate te întrebi cum reflectă toate aceste lucruri un simplu tricou. Privește la tricourile MotherWar. Privește mai de aproape. Ce vezi? El nu e o simplă piesă vestimentară. Îl îmbraci și simți că te îmbraci cu o poveste. O poveste tristă, însă o poveste care depășește limitele creativității, depțășește limitele oricărei filosofii și, trecând de subiectivități și interpretări personale, reprezintă trei ani de muncă asiduă.

Povestea unor tricouri românești cu suflet

Povestea MotherWar este povestea tuturor eroilor români, a tuturor mamelor, a tuturor soțiilor, a fraților și a surorilor. Toți aceștia sunt oameni care muncesc zi de zi, fără a-i neglija vreodată pe cei dragi. Acești oameni sunt cei care te susțin și care clădesc siguranța din jurul tău. Ei sunt cei care ar da orice posesiune materială, spirituală și poate chiar și viața doar ca tu să rămâi alături de ei.

FabricatinRO susține astfel de oameni. Susține eroii și susține cu o adevărată îndârjire România. Fii și tu parte din povestea MotherWar, accesează magazinul online MotherWar și află despre cauza susținută de acest brand pentru a te putea alătura eroilor de pretutindeni. Luptă pentru cei ce contează! Luptă pentru România ta! Cumpără un tricou cu suflet, îmbracă o poveste, cumpără MotherWar, cumpără românește!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: