Mondex un brand romanesc

Mondex Sibiu - brand romanesc iar produsele se fabrica in Romania

În Sibiu, din anul 1927 s-a înființat prima fabrică din România sub numele de “AREKA”  pe acțiuni de către elvețianul Adolf Reiser cu profil texil din România. Astăzi, Mondex brand romanesc este un important producător de textile în România având o gamă foarte largă de produse (aproximativ 4000)  diferite, care satisfac pretențile tuturor clientilor, dacă vorbim de mărime sau culoare.

Produse Mondex brand romanesc:

  • ciorapi pentru copii și femei, sosete 1/2 sau 3/4 din fire sintetice fine pentru femei și ciorapi fini pentru copii.
  • șosete din bumbac
  • articole lenjerie intimă (slipi, boxeri, maiouri) tricouri și jakete pentru copii, femei și bărbați

În anul 2005 compania avea la nivel național 106 magazine proprii de distribuție urmând ca în anul 2009, afectată de criză și intrată în insolvență să mai aibă doar 76.

Compania a deschis propria linie de magazine și distribuție în numeroase centre comeriale pentru a fi mai aproape de clienții fideli și pentru ca în aceste magazine să fie expusă o gama mult mai largă a produselor, dar nu toți oamenii au apreciat această strategie de marketing a celor de la Mondex Sibiu.

Munca şi efortul celor peste 550 angajati ai societăţii, care au realizat anual, în ultimii 5 ani o cifră de afaceri de cca. 7 mil.€, atât pe piaţa internă cât şi cea externă, este îndreptată continuu spre satisfacerea cerintelor clienţilor noştri mari şi mici, a cumpărătorului final, căruia dorim să-i oferim marfă de cea mai bună calitate, pe întreg parcursul anului asigurând în acest sens servicii de distribuţie la momentul oportun.

De asemenea, pe site-ul  companiei se poate comandă și on-line iar acum oameni pot comanda mai ușor.

Produsele Mondex sunt inregitrate la OSIM si sunt FabricateinRO, la fel ca toate bunurile pe care le poti gasi aici.

 

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj