Se încarcă...
A

Miss Grey – proudly made in Romania

Echipa #fabricatinRO este la fel de mândră că este „made în Romania”, la fel ca și noua firmă pe care v-o prezentăm astăzi, Miss Grey. De când ne-am hotărât să deschidem acest site și să promovăm ideea în care noi credem am tot căutat firme românești care sunt de acord cu noi. Am găsit firme, am făcut o bază de date cu numeroase articole din care voi puteți afla informații valoroase despre economia care încă „e pe roate” din România.

Astăzi am găsit magazinul Miss Grey care declară încă din slogan că este mândru că a fost creat în România. Ce sentiment mai frumos puteți întâlni decât mândria pentru propriul popor și recunoașterea acestui sentiment?! Românii au înțeles că există o piață de desfacere pentru numeroase idei de afaceri și printre aceștia se află și Miss Grey, prezentă pe piață din 2012. Acesta este un brand 100% românesc cu un singur țel: susținerea designului și a producției autohtone.

Miss Grey vine în întâmpinarea dorințelor voastre cu dragoste și pasiune pentru ceea ce creează, fiecare produs fiind o operă de calitate îmbinată cu armonia și eleganța pe care le căutăm cu toții. Din nou este adusă în centrul atenției femeia modernă, care, într-o „lume a matrițelor”, dorește să iasă în evidență prin unicitatea vestimentației. Miss Grey a înțeles dorințele doamnelor și au creat modele 100% unice pentru femei excepționale.

Pentru a vizualiza modelele puteți accesa site-ul dar puteți vizualiza și orașele partenere pentru a le face o vizită și „a discuta față în față cu Miss Grey”. Vă va pune la dispoziție colecții de articole vestimentare pentru orice anotimp, produse de mâinile unor angajați cu o înaltă calificare în acest domeniu.

Miss Grey este o familie de profesioniști pentru care locul de muncă este transformat în pasiune prin implicare, iar creativitatea este la ea acasă! Nu ezitați să o contactați pe Miss Grey, „o româncă modernă”.

Sursa imagine aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: