MimoStore.ro iți livrează gratuit, acolo unde ești tu, haine și accesorii fabricate in Romania

Cu toții ne dorim haine de calitate, care să arate bine și să se așeze frumos pe corp insa inainte de a cumpăra ceva, ne uitam la model, la material, la culoare, suntem destul de selectivi, aș putea spune. Insă nu știu câți dintre noi suntem atenți la proveniența hainelor, daca ne interesăm unde are loc producția lor și cât de multă munca s-a depus în spatele cortinei.

Cred ca e important să încurajăm produsele locale, nu doar pentru a stimula economia si cererea de piața, ci și în interes propriu. În fond, gandește-te că ai de ales între haine făcute în serie mare, în mii sau poate chiar milioane de exemplare, vândute în toată lumea, pe care le poți găsi oriunde și haine făcute într-un atelier local, în mai puține exemplare sau chiar unicat și lucrate cu migală și implicit cu atenție la detalii.

www.MimoStore.ro este unul dintre jucătorii de pe piața locală care merită luat în considerare atunci când vrei să îți achiziționezi haine sau accesorii tip bijuterii. Ei au în magazinul online produse fabricate în România, în atelierul propriu, comercializate sub marca MIMO.

Spre exemplu, accesoriile sunt inedite și nonconformiste, perfecte pentru o femeie jucăușă, care vrea să integreze moda strazii în ținutele sale. Ele sunt create din materiale mai puțin convenționale pentru această categorie. Vei găsi coliere din bumbac, cauciuc sau fermoare, brațări din fermoare, toate prelucrate manual în modele originale, care iți pot scoate din anonimat orice outfit.

Pe cei de la MIMO îi găsești online pe www.MimoStore.ro, adica vin ei la tine. Livrarea este gratuită oriunde in țară, indiferent de valoarea comenzii și timpul de livrare este foarte scurt. Pe lângă accesoriile de care ți-am spus deja, mai ai la dispoziție o mulțime de bluze, rochițe sau fuste, în diverse culori și modele. Cu siguranță vei gasi ceva pe placul tău!

Personalitatea, originalitatea și stilul personal înseamna mult, așa că merită sa le punem în valoare și prin intermediul vestimentației. Să revenim, măcar din cand în când, la placerea de a îmbraca o haină facută cu drag, doar pentru noi. Ne va face să ne simțim cu totul speciali!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj