Îți dorești calitate pentru încălțămintea copiilor? Atunci alegerea corecta e TINO

Dintre toate produsele vestimentare, cu încălțămintea de copii trebuie sa fim cei mai grijulii, de aceea e foarte important sa alegem una de calitate. Și ce poate fi mai potrivit decât cumpărarea uneia fabricate în România, precum încălțămintea de copii TINO, în care sa putem avea încredere ca de mai bine de 120 de ani produce tot ce e mai bun pentru picioarele noastre.

Scurt istoric: în 1898 a luat naștere Fabrica de piele a familiei Sherg, după care, la 13 ani distanta, frații Miess si-au deschis fabrica de încălțăminte; după doua schimbări de nume – inițial “Aurora” si apoi “Timpuri Noi”, fabrica si-a primit numele de TINO în 1991. In prezent mica fabrica s-a dezvoltat fiind amplasa pe o suprafață de 1200 mp si având peste 350 de angajați pricepuți. Dispune de 5 benzi de cusut si 4 benzi de tălpuit, realizând o producție de 50.000 per/luna, din toată gama de încălțăminte pentru copii, adolescenți si adulți, mărimi de la 18-45.

Tino colaborează cu firme de renume: IGI-IMAC, DECATHLON, SKANDIA, EXPORTACC, BONIS (pentru TOMMY HILFIGER), BOCHE, etc. Pentru piața romanească dispune de 14 magazine proprii si livrează marfa si la alți clienți cum ar fi: Carrefour, Selgros sau Cora.

De ce FabricatinRo ii recomanda? Și de ce au succes pe piața romanească si internațională? Pentru ca investesc în calitate si utilizează cele mai bune materii prime. De asemenea, ei Fabrica TINO poate produce orice tip de încălțăminte: cu talpa lipita si încălțăminte cu cusătura prin branț; încălțăminte cu GORE-TEX, TEX sub marca Tino-TEX; încălțăminte cu cusătura norvegiana si San Crispino.

De ce încălțămintea TINO e apreciata de consumatori? Pentru ca se poate lauda cu următoarele calități:
● sunt foarte rezistente
● utilizează policrominea
● sunt ușor de întreținut
● au proprietăți antibacteriene
● si antitranspirante
● design’ul si materiale folosite sunt moderne

Motivele pentru care ar trebui sa alegi întotdeauna încălțăminte de copii din piele sunt diverse si multe, dar noi ți le vom prezenta în continuare pe cele mai importante:
1. Pielea naturala rezista mai mult. Acest material este unul dintre cele mai rezistente materiale folosite în confecționarea papucilor. Dacă țineți ca o pereche de pantofi pe care a-ți dat niște bani sa va tina multi ani, atunci acest material este alegerea perfecta.
2. Se pot repara dacă se rup sau se strica. Pantofii si ghetele din piele naturala se repara mult mai ușor în comparație cu pielea sintetica, indiferent dacă este vorba de zgârieturi, lovituri, sau chiar rupere.
3. Lasă picioarele sa transpire. Imitația de piele sau pielea sintetica favorizează transpirarea picioarelor si în consecința a mirosurilor neplăcute; în schimb pielea naturala se comporta exact contrar, ea vine în completarea necesitaților corpului tău, iar picioarele tale nu vor transpira mai mult decât ar trebui.
4. Scade probabilitatea de a fi alergic. Fiind naturala, acest material se comporta mult mai bine în contact cu picioarele tale, existând o probabilitate redusa de a face alergie.
5. Este mult mai confortabila. Aceasta se va mula după forma piciorului tău la foarte scurt timp după purtare.

Este foarte important sa susținem producătorii romani, mai ales dacă încălțămintea de copii sunt de o calitate superioara. FabricatinRo recomanda încălțămintea de copii TINO pentru materialele folosite si modele de încălțăminte create.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: