Se încarcă...
Irina Schrotter

Irina Schrotter este un designer roman renumit

Considerăm a venit timpul vorbim şi despre unii designeri români renumiţi. Aceştia, prin creativitatea şi inovaţia lor, produc piese vestimentare cu forţă de muncă românească, cu capital românesc. De asemenea, investesc în economia României prin munca lor. Deşi unora li se pare o meserie uşoară, pe care o poate face oricine, noi considerăm nu este aşa. Pentru calitate şi profesionalism îţi trebuie mai mult decât inspiraţie – trebuie tehnică, cunoştinţe, oameni învăţaţi, şi un dram de noroc. Toate acestea le-a avut şi le are unul dintre cei mai renumiţi designeri români ai timpurilor noastre – IRINA SCHROTTER.

Cine este Irina Schrotter?

Fiecare din noi avem steaua noastră norocoasă și pentru fiecare dintre noi este aşternut un destin pe care îl vom urma. Doamna IRINA SCHROTTER este absolventă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi. Ea este o persoană ambiţioasă care nu a renunţat la visele sale și care şi-a urmat hobby-ul ce îl avea încă din facultate – designul vestimentar. Şi-a asumat riscul, şi în anul 1990 şi-a deschis bussines-ul “IRINA SCHROTTER”. Acesta a devenit un nou mod de a afişa eleganță feminină pe scenele de modă din întreaga lume.

În momentul în care bussines-ul a fost deschis, el era mai degrabă un loc unde femeile puteau înveţe cum se îmbrace cu stil. Acolo se găseau și creaţii vestimentare, dar pe lângă acestea erau oferite şi servicii ale unui salon de înfrumuseţare. Acest amalgam era datorat lipsei unor coordonate precise a ceea ce însemna design vestimentar în acea perioadă.

Cum a devenit Irina Schrotter o celebritate?

Odată cu trecerea anilor, IRINA SCHROTTER reuşeşte şi prezinte propriile colecţii, ajungând chiar la New York. În 1999 ia naştere “Festivalul Internaţional de Modă” de la Iaşi, care mai apoi se transformă în Romanian Fashion Week”, cel mai important festival de modă din România. În acest fel ea a demonstrat este “motorul” acestei industrii, fiind deja cunoscută şi peste hotare. Cariera de designer și-a completat-o cu cea de prezentatoare TV. Iar meritele îi sunt apreciate prin oferirea diverselor premii de-a lungul carierei.

Evoluţia carierei Irinei Schrotter se vede din multitudinea de comenzi din ţară, dar şi din străinătate. Ea este apreciată în țări precum: Anglia, Arabia Saudită, Canada, Brazilia, Danemarca, Italia, Irlanda, Grecia, Franţa, Japonia,Ucraina, Rusia, Liban. De asemenea, are 5 magazine proprii de desfacere, 3 fabrici de confecţii şi un atelier de creaţie, în toate acestea punând suflet aproximativ 1000 de angajaţi.

Investiți în produse fabricate în România!

Noi va invităm accesaţi site-ul https://www.irinaschrotter.ro/ pentru a vedea creaţiile şi pentru a da comandă de ceea ce  place. Nu uitaţi puteţi purta opere vestimentare create de un conaţional şi prin aceasta îi apreciați munca şi efortul depuse pentru înfrumuseţarea lumii. Este important ca toţi românii şi susţină conaţionalii în lupta pentru consumul produselor româneşti, așa cum facem și noi, echipa FabricatinRO.

Sursă poză: libertatea.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: