Format lady – concept 100% românesc

Nu știm cum reușim dar facem ce facem și revenim mereu la femeile din viața noastră și la firmele românești care au hotărât să le răsfețe. Astfel că, azi am găsit un magazin online, pe numele său Format Lady, gata să livreze îmbrăcăminte de damă de cea mai bună calitate. Echipa FabricatînRO.ro a găsit acest concept 100% românesc, și de ce nu, să vă împărtășim informațiile.

De ce ar fi diferit de celelalte magazine online cu produse românești? Pentru că sub umbrela acestui concept Format Lady s-au adunat producători români ce pot  făuri cu mâinile lor articole de îmbrăcăminte, accesorii, marochinărie și încălțăminte pentru damă. Așa cum ați înțeles deja, doamnele sunt cele vizate, mai ales cele cu vărsta cuprinsă între 30 și 50 de ani. Format Lady este este un brand modern, activ, chiar elegant!

Acest concept 100% românesc beneficiază de priceperea producătorilor români, aceștia investind timp și suflet pentru a concepe, desena și realiza produsele ce vă sunt prezentate pe site. Doamnelor puteți fi sigure că designul articolelor achiziționate de la Format Lady este „la fel de românesc” precum făuritorii autohtoni. Încă de pe prima pagină Format Lady se laudă cu faptul că oferă colecții 100% românești, lucru care este de apreciat deoarece cred și ei în motto-ul propus de noi: trebuie să credem din nou în economia României și să o susținem fiecare dintre noi. Deși mediul online este în continuă dezvoltare și găsim din ce în ce mai multe produse în mediul virtual, totuși și Format Lady s-a lansat pe piața românească, acum deținând practic 3 magazine: două în București și unul virtual.

Cu ajutorul Format Lady vă puteți administra propria ținută de zi sau de seară, deoarece producătorii români vă pun la dispoziție rochii office sau de zi, topuri sau cămăși, sacouri, pulovere, paltoane sau jachete, fuste, pantaloni și articole tricotate. „Brandul Format lady este răspunsul căutărilor femeilor moderne, active și elegante în ceea ce privește imaginea lor zilnică”.

Sursa imagine aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: