Dames – producator de tinute pentru femei din Romania

Dames este un brand nou pe piata din Romania, motiv pentru care nu cred ca ati auzit prea multe de el. Dames.ro este un magazin online ce ofera vestimentatie pentru femei la preturi competitive, articolele de vestimentatie fiind fabricate in tara noastra. Dames.ro a fost principalul sustinator pentru showul Imposibilitati de Cristian Gog care a avut loc la Iasi pe 24 septembrie. Acestia au ajutat artistul ca spectacolul sa aiba loc, reusind sa se faca mai cunoscuti in Iasi.

Producatorul promite sa ofere articole de vestimentatie de calitate ridicata, materialul si tesaturile fiind rezistente. Preturile sunt competitive pe aceasta piata, nu sunt foarte mari si pot concura cu branduri cunoscute din acest domeniu. Odata ce ai facut o comanda, produsul pe care il doresti va ajunge la tine 48 de ore.

Ce fel de produse fabrica Dames?

Puteti cumpara rochii, fuste, costume, pantaloni, camasi si bluze de la brandul Dames. Companie isi doreste sa vina cu un brand nou care sa ajunga cunoscut pe piata din Romania. Ei promit sa vina in fiecare sezon cu idei noi de vestimentatie, care te vor ajuta sa fii tot timpul la moda, cumparand doar articole care se poarta in sezonul respectiv.

De unde se pot cumpara aceste produse?

Poti gasi produsele lor pe site, dar nu numai. Daca esti in preajma magazinelor Cora sau Selgros poti gasi produsele lor in acest 2 mari lanturi de magazine. Magazinul lor online au pe stoc toate produsele disponibile, astfel incat iti vine mai usor sa gasesti cea ce iti doresti.

Pana pe 8 decembrie poti participa la o campanie in cadrul careia ai sansa sa castigi una dintre cele 3 rochii puse in joc. Castigatorul se va desemna prin tragere la sort si va fi anuntat pe 10 decembrie.

Alege produse fabricate în Romania! Pentru mai multe astfel de produse viziteaza platforma nostra, FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: