Se încarcă...
Lenjerie Intimă De Lux

I.D. SARRIERI – lenjerie intimă de lux

În articolele noastre trecute am tot vorbit de industrii alimentare româneşti în care trebuie investim pentru ca ţară noastră meargă spre succes. Ei bine, acum noi ne-am gândit şi la bărbaţi, şi doamnele din viaţa lor, astfel am ajuns cu cercetările noastre la firma I.D. SARRIERI. Aşa cum doamnelor le place fie alintate, răsfăţate, stilate şi mai ales senzuale, era timpul le aducem în centrul atenţiei prin intermediul unei firme de lenjerie intimă de lux românească.

I.D. SARRIERI s-a lansat în anul 1992 fiind o firmă de vestimentaţie de interior – homewear şi nightwear, iar în 10 ani a ajuns fie foarte apreciată pe piaţa lenjeriei intime de lux. De pe mâinile a 500 de angajaţi ies colecţiile I.D. SARRIERI şi sunt vândute în oraşe precum Paris, New York, Londra, Tokyo, Bruxelles, Shanghai, şi în România prin comandă online. Showroom-urile firmei se află în Paris, New York, Toronto şi Taipei.

O poveste inspirațională cu lenjerie intimă de lux

Dacă vorbim de îmbrăcăminte şi de o firma de lux, trebuie avem în vedere un designer. Pentru acestă firmă desingnerul este Iulia Dobrin. Ea este sufletul şi creierul companiei, o companie ce a creat-o de jos, achiziționând o fabrică din Bucureşti ce are o experienţă de 55 de ani în crearea lenjeriei intime. Avea doar 25 de ani şi un vis – crearea unui brand faimos de lenjerie intimă de lux. Produsele moderne create de ea au câştigat faima în întreaga lume, iar garanţia faimei sunt vedetele ce au purtat aceste creaţii Nicole Kidman, Julian Moore, Britney Spears, Cameron Diaz, Charlize Theron, Halle Berryşi apariţiile în reviste de profilHarper’s Bazaar, Vogue, Numero, Elle, În Style, Madame Figaro, L’Officiel, Cosmopolitan, Twenty 6 Magazine, i-D Magazine.

Publicul ţintă al acestei firme este format din femeile sexy, rafinate, puternice, sigure pe ele, pentru care calitatea lenjeriei intime este foarte importantă. Designerul produselor I.D. SARRIERI acordă foarte mare atenţie materialelor pe care le foloseştedantelă Chantilly Haute Couture, saten, mătase, dantele brodate, cristale Swarovski – dar şi detaliilor, şi datorită acestora reuşeşte stabilească tendinţe pe piaţa de referinţă. Brandul I.D.SARRIERI a dorit şi creeze o imagine pe piaţa internaţională asociată direct cu ideea de lux, stil şi senzualitate. Dovada fizică a acestei imagini este disponibilitatea doar în cele mai rafinate boutiqe-uri din întreaga lume.

Aşadar, pe lângă industria alimentară care este destul de dezvoltată în România, o altă nişă ce trebuie o susţinem este cea a produselor textile, în acest caz, al lenjeriilor intime. Mereu vor exista doamne care trebuie fie apreciate, şi ce fel mai frumos de a le alinta decât le cumpărăm cadouri de lux, de care se bucură de fapt ambele părţi.

Dacă va plăcut acest articol și vreți să descoperiți și alte branduri de haine produse în țara noastră, vă prezentăm producătorii români înscriși pe platforma noastră.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: