Casa Teo – imbracaminte fabricata in Romania

Casa Teo - imbracaminte fabricata in Romania de inalta calitate

Vrei sa renunti la hainele de import si nu stii ce alternative ai? In cazul in care vrei sa inlocuiesti hainele pe care le cumperi din marile magazine (Zara, H&M, Berska….) care sunt fabricate in China, India, Malaesia cu haine fabricate in Romania ar fi bine sa vizitezi si Casa Teo.

Povestea a inceput in anul 1993, in Iasi cand un mic colectiv de oameni talentati au decis sa devina o echipa si sa se specializeze in creatia de produse vestimentare din piele si blanuri naturale.

Casa Teo investeste mereu in cei 68 de specialisti care lucreaza zi de zi pentru a crea modele noi  si in tehnologia de productie  pentru a mentine ridicate standardele de calitate.

Cele mai apreciate produse de la Casa Teo

Casa Teo produce o gama variata de piese vestimentare, dar si de accesorii. Dintre acestea, cele mai apreciate produse de catre cumparatori sunt urmatoarele:

  • Geci dama
  • Geci barbati
  • Portmonede
  • Genti dama
  • Genti barbati
  • Caciuli

Magazine Casa Teo in Romania:

Vrei sa cumperi imbracaminte fabricata in Romania de la Casa Teo? Iata unde poti gasi magazinele acestui brand:

  1. Iulius Mall Iasi
  1. Complex Carrefour Orhideea, Bucuresti
  1. Complex Carefour Militari, Chiajna, Ilfov
  1. Valdor Mall Ploiesti

De ce sa cumperi imbracaminte fabricata in Romania?

Daca doresti sa urmaresti acest producator, intra pe site-ul oficial casateo.ro si urmareste colectiile care urmeaza, iar daca iti place ceva te asteptam in magazinele lor.

Fiecare oras din tara noastra are nevoie de producatori care sa creeze produse pentru a avea posibilitatea de a consuma local, de a ne sustine comunitatea din care facem parte.

Patforma noastra FabricatinRO sustine producatorii autohtoni si doreste impreuna cu ei o dezvoltare a economiei Romaniei. Produsele de la Casa Teo sunt 100% abricate in Romania.

Daca esti un patriot adevarat si vrei sa sustii economia tarii, dar si producatorii local, cumpara imbracaminte fabricata in Romania! Nu-ti trimite banii afara!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj