Braiconf – haine bărbați fabricate în România

Braiconf reprezintă un brand românesc lansat pe piață în anul 1950. Încă de la lansare Braiconf respectă principiile pe care s-a fondat, anume: respectul faţă de clienţi, furnizori și angajați şi minuțiozitatea în definitivarea detaliilor. Aceste aspecte a propulsat producatorul în topul brandurilor românești creatoare de costume și cămăși.

Braiconf se asigură că toate procesele implicate în crearea cămăşilor bărbăteşti, a costumelor, accesoriilor şi ale pieselor ready-to-wear de damă, să fie atent supravegheate astfel încât rezultatele să încânte consumatorii și să fie întotdeauna cele așteptate. Ceea ce acum aproximativ 50 de ani se vedea a fi o consignație cu 280 de angajați, a ajuns azi, prin aceste procese de retehnologizare și modernizare, o firmă modernă de 3500 de angajați cu o capacitate de producție de 1 milion de confecții.

Braincof peste hotare

Acestea sunt eforturile care compania le face pentru consumatorii români. Însă Braiconf exportă și în străinătate, în țări precum: Italia, Franţa, Suedia, Rusia, Norvegia. Recunoașterea pe plan internațional oferă brandului Braiconf nu numai notorietate, ci și respect în fața consumatorilor. Acest respect provine și în urma eventului în care compania obţinea din partea renumitei firme Bureau Veritas certificarea sistemului de management al calităţii integrat cu sistemul de management de mediu şi de sănătate, şi siguranţă ocupaţională în conformitate cu cerinţele standardelor europene.

Toate aceste eforturi sunt făcute pentru oameni români, pentru oameni care ar trebui să susțină brandul Braiconf, așa cum și www.fabricatinro.ro îl susține. Întră pe https://www.braiconf.ro pentru mai multe detalii cu privire la produse și prețuri și pentru a susține un brand local ce investește în tine, în confortul și în imaginea ta.  Respectă un brand național așa cum și el își respect onorabil promisiunile față de tine și față de consumatorii săi.

Din 1999, din anul deschiderii primului magazine fizic Braiconf, până în ziua de azi, brandul a fost alături de tine și s-a apropiat cerințelor tale zi de zi. E rândul tău să îi întorci această favoare. Nu lăsa branduri românești de o calitate superioară să-ți exporte produsele de care te poți bucura tu și cei dragi ție, aici în țara ta.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: