Ateliere Cris – hăinuțe botez pentru evenimentele speciale din viața ta, fabricate în România

Hainute Botez Model Trusou Traditionalfabricat In Romania E1519505620299

Ateliere Cris – hăinuțe botez pentru evenimentele speciale din viața ta

Stă în natura noastră să prețuim frumusețea, bunătatea și iubirea. Dacă și ție îți plac lucrurile deosebite, realizate cu multă dragoste și atenție la detaliu, ai nimerit în locul potrivit, pentru că acest articol își propune să prezinte o echipă de oameni deosebiți care se afla în spatele magazinul online cris-mag.ro . Ei sunt o echipa ce se dorește a fi energică si iubitoare de frumos. Aceasta este de fapt ceea ce îi caracterizează cel mai bine, pentru că produsele lor, hăinuțe botez și nu numai, sunt lucrate la comandă, fiind unicate și deosebite

Au produse superbe pentru fiecare ocazie specială din viața ta: botez, nuntă, cadouri personalizate, papioane, păpuși sau seturi aniversare. “Momentul botezului este pentru noi o oportunitate de a elibera și manifesta creativitatea de care putem da dovadă și suntem foarte încântați când această creativitate este stimulată de cerințele dumneavoastră” declară echipa Atelierele Cris pe site-ul lor.

Ce îi inspiră? Îngerașii în diversele ipostaze de manifestare; și tocmai de aceea urmăresc să impregneze lucrușoarele create de ei cu broderii ce ii reprezintă. Din superstiție sau din dragoste, echipa Atelierele Cris crede că fiecare imagine cu îngerași atrage după sine un astfel de păzitor al sufletului.

Dacă le vei vizita site-ul, vei vedea că sunt îndrăgostiți de tot ceea ce e frumos și drăgălaș. Le plac personajele vesele: ursuleții, girafele zâmbărețe, elefanții etc. Pe toate le veți găsi pe paginile site-ului, iar dacă nu veți găsi nimic care să vă trezească interesul, le puteți trimite imaginea preferată pe care o vor transforma în broderie la comandă.

Botezul și produsele pentru botez reprezintă principala categorie, de aceea aici vei o gamă variată de mărturii botez, trusou botez sau hăinuțe botez. Ai de unde alege iar personalizarea este gratuita pentru  fiecare produs cumpărat.

Nouă ne-a atras atenția un trusou de botez traditional pentru fetițe cu o broderie specifică zonei Sibiului. Trusoul este alcătuit din 7 piese: pânză de mir personalizată cu inițialele bebelușului, confecționată din finet, 100% bumbac, moale și pufos, special ales pentru a dezmierda pielea delicată a bebelușului atunci când este scos din apa botezului. Frumos decorată, având dimensiuni generoase, 90×90 cm, este brodată și personalizată cu inițialele numelui; prosop cu capișon brodat cu modele tradiționale și personalizat cu numele și data botezului, de mărimea 80×80, și cu o compoziție 100% din bumbac; prosop pentru preot, de mărimea 50x90cm, 100% bumbac, brodat; fașă din bumbac brodată în ton cu trusoul, de 150 cm, personalizată cu numele și data botezului; sticluță de mir îmbrăcată în material brodată, personalizată și decorată în ton cu trusoul; săpun pentru preot; săculeț din bumbac (brodat cu modele tradiționale) pentru săpun. Lumânarea de botez este accesoristă cu diverse elemente și broderie în ton cu setul. Iar costumul popular de botez este format dintr-o rochiță cu motive românești, 2 catrine negre decorate și accesorizate cu broderie din zona Sibiului. Toate acestea sunt împachetate într-o cutie accesorizată pe măsura setului

Produsele realizate de echipa Atelierele Cris sunt unicat și se realizează la comandă. Tocmai de aceea prin intervalul de timp de 5-7 zile pe care îl recomandă pentru realizarea unui produs, aceștia se asigură că vor putea îndeplini criteriile de calitate cerute.

Unde îi găsiți? În Timișoara, dar livrează în toată țara.

Nu poți să nu te îndrăgostești de produsele lor extraordinare. Mai ales că produsele Atelierele Cris sunt produse de calitate premium, care iau naștere în România, promovând frumusețea țării noastre prin detalii și implicare.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj