Se încarcă...
A Sign1

5 Motive pentru a face cadou o geantă A-sign AnitaBDesign fetiței tale

Se apropie sărbătorile și suntem convinși că ai început deja să cauți cele mai frumoase cadouri pentru prințesa ta. Însă tentațiile sunt multe și indiferent de bugetul de care dispui, nu este întotdeauna ușor să mulțumești o domnișoară când vine vorba de cadouri, mai ales dacă a ajuns deja la vârsta la care să o intereseze moda și felul cum se îmbracă. De aceea ne-am gândit să-ți venim în ajutor și să-ți propunem ca unul din darurile de anul acesta de sub brad să fie o geantă Asign AnitaBDesign care mai mult ca sigur o va încânta. Iată și de ce:

#1 Prima geantă nu se uită niciodată!

https://www.breslo.ro/item/geantamultifunctionalaorangeabstract-2015836

 

Poate pentru că a văzut la mama ei și vrea să se îmbrace și ea la fel, sau poate că s-a maturizat mai repede decât te așteptai și în loc să accesorizeze hainele păpușilor, i-ar plăcea mai mult să-și accesorizeze propria ținută. Așa se întâmplă în general cu fetele și de aceea niciodată nu este prea devreme să le faci cadou o geantă, în special dacă aceasta se potrivește ca aspect și dimensiuni cu vârsta posesoarei. În plus, pentru că orice femeie ține la gențile sale, sigur nici fetița ta nu va uita vreodată prima ei geantă!

#2 Prima geantă de designer se păstrează!

https://www.breslo.ro/item/geantamaimuta-2077504

 

Anita Márkus-Biró, creatoarea genților A-sign AnitaBDesign este un designer vestimentar care se remarcă prin combinațiile sale extravagante de culori, stiluri și materiale. O geantă semnată de Anita este o geantă originală, al cărui aspect nu-l vei putea regăsi în magazinele de fast fashion. Și pentru că oricărei fete îi place să iasă în evidență prin unicitate, fiica ta va fi mai mult decât bucuroasă să primească un accesoriu atât de special.

#3 Niciodată nu poți avea prea multe genți

https://www.breslo.ro/item/setcadoucraciunvulpe-2135580

 

 

Poți avea suficiente eșarfe; Destule perechi de blugi; Paltoane și geci încât să nu mai încapă în dulap; Dar ca femeie, nu poți avea niciodată prea multe genți. Chiar dacă geanta A-sign AnitaBDesign nu este prima geantă a fetiței tale, pentru că gențile scot orice ținută din anonimat, cu siguranță nu îi va prisosi. În plus, datorită design-ului său original, un astfel de accesoriu devine instant piesa statement a oricărei ținute, iar purtând-o, fata ta se va bucura de toată atenția celor din jur.

#4 Geanta este cel mai practic accesoriu

https://www.breslo.ro/item/posetacopiivulpita-2134877

 

Dacă nu pentru aspect, măcar pentru funcționalitate, fetiței tale îi trebuie să aibă măcar o geantă în care să-și poarte toate lucrurile necesare. Oricâți ani ar avea, fetelor nu le place să plece cu mâna goală de acasă și întotdeauna găsesc ceva ce vor să ia cu ele în ieșirile prin oraș. Iar în cazul ținutelor de damă, buzunarele nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru transportul lucrurilor personale.

#5 O geantă de calitate păstrează magia sărbătorilor

https://www.breslo.ro/item/setcadoucraciuncerb-2135584

 

Gențile fac mai bine față testului timpului față de alte accesorii. În plus, dacă sunt bine lucrate, rezistă și câțiva ani chiar și în condiții de purtare intensivă fără să-și schimbe prea mult aspectul sau culorile. De aceea geanta este un accesoriu durabil și la propriu și la figurat, pe care dacă îl va primi, îi va aminti fetiței tale de sărbători mult timp de acum înainte.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: