Se încarcă...

Valentine’s Day alături de copilul tău

Valentine’s Day este o sărbătoare a cuplurilor. O sărbătoare în care partenerii aflați într-o relație amoroasă revin la obiceiurile de îndrăgostiți, la declarațiile siropoase și la cine romantice urmate de seri pasionale. Dar ce se întâmplă atunci când un cuplu dorește să-și implice și copilul în magia acestei sărbători? Cum te poți bucura de momentele de frenezie petrecute în locul primei întâlniri, cum poți simți magia zilei îndrăgostiților și cum poți fi cu adevărat pasional și intim în momentele petrecute cu partenerul de viață, atunci când apare în peisaj și micuțul?

FabricatinRO s-a hotărât să-ți ofere idei pentru a putea gestiona cu maximă eficiență o asemenea situație, asfel încât, copilul tău să se simtă minunat alături de părinții săi, iar tu să te simți răsfățată și iubită, exact așa cum este normal în cuplu și să te poți bucura în voie de momentele pasionale și pline de bucurie petrecute de Ziua Îndrăgostiților.

Valentine’s Day pentru cuplurile cu copii mici

Dacă alegi împreună cu partenerul tău o cină romantică, în timp ce îi gătești lui acele minunate bucate pentru a-l surprinde, asigură-te că îți faci timp și pentru un desert delicios și dulce în formă de inimioară sau o masă sănătoasă din produse cât mai naturale, făcută cu tot soiul de ornamente amuzante și ludice, pe care să le oferi copilului tău. O să te surprindă să vezi cât de bine te vei simți, dacă dintr-o cină romantică în doi, vei face să iasă un superb dineu de familie, în cadrul căruia toți vă veți simți aproape unul de altul și veți putea petrece momente minunate împreună.

Cooperarea este un lucru de bază în întemeierea unei familii. De acea îl poți lua pe micuț în bucătărie în timp ce gătești și îl poți ruga să te ajute. Vă veți distra pe cinste. Iar el îți va fi cu adevărat recunoscător că a participat alături de mama lui la un așa joc incitant. Totul ține de imaginația ta și de cât de amuzant faci să pară totul, gândindu-te în același timp la siguranța micuțului tău și la faptul că acest joc trebuie să-i demonstreze cât de mult ții la el și cât de mult înseamnă să-l ai aproape.

Cum trebuie să perceapă micuțul tău această zi?

Valentine’s Day poate însemna și o reală învățătură pentru micuțul tău, dacă dorești asta. Asigură-te că surprinzi cele mai drăguțe și romantice momente ale zilei în fotografii. Iar seara, înainte de culcare, invită-ți partenerul și copilul să ia parte la un joc. Decupați pozele și ajutați-vă împreună copilul să realizeze un album colorat și compus din tot felul de elemente decupate sau din hârtie creponată.

Realizați anumite taskuri pe care să le rezolve. Apoi observați atent îndemânarea și hotărârea de care dă dovadă micuțul în a le rezolva.

Propuneți partenerului să vă ajute în întocmirea unor exerciții amuzante, care în același timp să fie antrenante pentru micuț. Ajutați-l să rezolve împreună cu voi un rebus sau colorați împreună pagini din cărți colorate. Sau citiți poezii și povești de dragoste. În acest mod veți distra și copilul și vă veți aduce aminte și voi de momente petrecute împreună. Astfel, veți ajunge în final să aprecia mai mult relația. Și de asemenea veți petrece o zi a îndrăgostiților fenomenală în familie.

Noi considerăm că aceste idei pot fi aplicate oricând, dar mai ales de Valentine’s Day. Dacă doriți să simțiți familia ca un tot unitar și credeți că este posibil să vă distrați și în prezența micuțului, atunci nu ezitați să folosiți aceste trucuri și să vă faceți și vouă și micuțului o zi superbă.

V-au plăcut aceste sugestii pentru Ziua Îndrăgostiților? Pe site-ul FabricatinRO mai puteți găsi o mulțime de alte sugestii interesante!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: