Top 5 cadouri de Crăciun pentru EA

Iată a venit din nou Crăciunul! Şi la fel ca în fiecare an, dorim le oferim originalitate domnişoarelor şi doamnelor din viaţa noastră.  propunem ca în acest an originalitatea  izvorască din produsele autohtone. Astfel, ne-am gândit  oferim câteva sugestii de cadouri de Crăciun pentru EA fabricate în România, ce pot sta anul acesta sub bradul împodobit.

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru EA

JOLIDON

Ce este mai frumos decât o femeie frumoasă, seducătoare şi care are încredere în ea? Răsfaţă-i orgoliul şi senzualitatea cu produsele Jolidon. Aceste produse autohtone au calitate superioară şi se prezintă în diferite modele, potrivite pentru orice vârstă şi gusturi, gata -i dezmierde pielea iubitei sau soţiei tale. Surprinde-o cu un cadou rafinat!

MUSETTE

Această este o firmă românească de pantofi, cu o colecţie impresionantă. Este o sursă de inspiraţie pentru domnii în căutare de cadouri. Nu uitaţi pantofii fac parte din Raiul visat de oricare femeie şi aveţi succes garantat dacă alegeţi oferiţi un astfel de cadou. Important este fiţi atenţi la preferinţele pentru modele şi culori ale iubitei sau soţiei, şi puteţi da lovitura!

I.D.SARRIERI

Pentru cei care mai aveau dubii românii nu pot ajunge pe podiumurile cele mai înalte ale modei,  prezentăm I.D.Sarrieri. Este o firmă de lenjerie intimă premium ce oferă stil femeii ce le poartă, acestea devenind adevărate starlete în intimitatea căminului. Dacă iubita sau soţia ta vrea simtă vraja Parisului, Londrei, New York-ului, Beijingului sau al Monte Carlo-ului, va trebui -i cumperi măcar o piesă din colecţia oferită de acest brand.

ELMIPLANT

Un cadou pentru femeile ce doresc produse cosmetice naturale poate fi găsit la Elmiplant. Această firma autohtonă oferă o gamă completă de produse pentru îngrijirea tenului, folosind formule şi ingrediente naturale, ce protejează şi respectă sănătatea pielii. Produsele se găsesc pentru toate tipurile de ten şi vârste diferite, aşadar fiind uşor accesibile.

BOROMIR

Aşa cum fiecare Crăciun este nelipsit de parfumaţii cozonaci, un cadou pentru femei poate fi inspirat de produsele Boromir. Simplă achiziţionare a produselor puse la dispoziţie de această firmă, scuteşte soţia sau iubita de la frământat şi copt. Aceste procese sunt deseori lungi şi obositoare, iar cu produsele Boromir eşti sigur ai parte de aceeaşi calitate a celora făcute în casă.

Pentru mai multe cadouri de crăciun pentru pentru EA, vă invităm în magazinul online FabricatinRO.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: