Se încarcă...
Dacia Duster

Reducere Dacia Duster

Vrei sa profiti de o reducere la Dacia Duster, una din cele mai apreciate masini romanesti?

Noua Dacia Duster isi reafirma pozitia de lider SUV pe piata din Romania, capabil sa depaseasca orice obstacol. Beneficiaza si tu de oferta lunii noiembrie iar la achizitia unei Dacia Duster primesti o reducere de 200 euro TVA inclus.

Dacia Duster este primul vehicul de teren al marcii „Dacia” (parte a Grupului Renault) si al saselea model al gamei. La putin timp de la evenimentul de lansare la Salonul Auto de la Geneva, Dacia Duster a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume de catre World Records Academy.  In prezent, modelul este fabricat la Uzina de la Mioveni, atat sub marca Dacia  cat ai sub marca Renault.

Mai multe elemente recomanda masina pentru toate categoriile de drumuri, in special in versiunea cu tractiunea integrala:

 • o garda la sol de o inaltime considerabila (210 mm)
 • consolele scurte (822 mm in fata, 820 mm in spate)
 • unghiuri de trecere importante (unghi de atac de 30° și unghi de degajare de 36°)
 • o cutie de viteze in 6 trepte, cu o prima viteza scurta (5,79 km/h pentru 1000 tr./min). Aceasta permite deplasarea cu o viteza foarte redusa in teren accidentat și un demaraj ușor atunci cand mașina este incarcata sau inaintea unei rampe foarte inclinate.
 • o comanda 4×4 intuitiva, cu 3 moduri:
  1. „Auto”, cand repartizarea cuplului intre puntea fata și puntea spate se face automat, in functie de conditiile de aderenta. In caz de pierdere de motricitate sau in conditii de aderenta precara, o parte din cuplu este transferat puntii spate. Aceasta distributie este asigurata de un dispozitiv de cuplare electromagnetic de origine Nissan;
  2. „Lock”, atunci cand conducatorul blocheaza electronic transmisia 4×4. In acest mod, controlul motor și al sistemului de franare sunt de asemenea adaptate unei utilizari 4×4. Acest mod este rezervat traversarilor dificile și drumurilor neamenajate (suprafete accidentate, noroi, nisip);
  3. „4×2”, cand transmisia este blocata pe 2 roti. Acest mod se preteaza drumurilor uscate ce au aderenta și permite optimizarea consumului de carburant și a emisiilor de CO2.

Dacia Duster de la 10.800 euro (TVA inclus). Nu mai astepta, cauta acum cel mai apropiat showroom Dacia!

Dacia Duster este un autovehicul #FabricatinRO.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: