Produse electrocasince Arctic

Produse electrocasnice Arctic ar putea fi un titlul unei povesti 100% romanesti. Arctic face parte din inima romanilor de peste 40 de ani si se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta.

Cum au aparut primele produse electrocasnice Arctic?

Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai. Pana in anii ’90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii,
pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.

Produsele fabricate la Gaesti tin pasul cu technologia, avand in dotare aceleasi optiuni de top ca cele ale concurentei, pe toate le putem gasi in toate marile magazine, unde sunt prezente la raionul de electrocasnice,

Compania Artic produce in continuare aragaze, frigidere, masini de spalat rufe si vase si s-a adaptat cu brio la tendintele care au evoluat de-a lungul anilor.

Ele pot fi alese de noi, romanii, in momentul in care ne achizitionam o locuinta noua, sau pur si simplu cand dorim sa schimbam frigiderul defect sau vechi.

In fabrica celor de la Artic lucreaza aproximativ 2000 de oameni se afla in judetul Dambovita, orasul Gaesti.

Pretul produselor Artic nu este mare in comparatie cu cel al producatorilor de top din industria electrocasnica si asta ne avantajeaza pe noi consumatorii.

Produsele Artic sunt fabricate in Romania, la fel ca multe alte bunuri listate pe platforma noastra, pe care poti sa le descoperi aici.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: