Coseli – plăcuțe de frână

Probabil aţi auzit de Coseli deoarece cei mai mulţi dintre voi consumă prăjiturile făcute în casă cu aceste esențe. Dar poate cei mai mulţi dintre voi nu ştiţi şi restul produselor pe care le oferă, pe lângă cele alimentare şi bio, ca de exemplu cele mai bune plăcuțe de frână din România. Coseli este o companie înfiinţată în 1990 ca o afacere de familie, având mai multe domenii de activitate, cum ar fi cel alimentar, industrial, farmaceutic şi cercetare-dezvoltare. După 20 de ani, calitatea produselor oferite de aceştia i-au făcut cunoscuţi pe piaţa românească, dar mai mult pentru produsele alimentare.

Coseli ca producător de plăcuțe de frână

Majoritatea maşinilor care sunt folosite în zilele noastre foloseşte sistemele de frânare cu plăcuțe de frână, aşa vei avea tot timpul nevoie schimbi plăcuţele de frână pentru a-ţi asigura o frânare eficientă în orice condiţie. Atunci când îţi cumperi plăcuțe de frână pentru maşina ta trebuie le alegi pe cele mai calitative, nimeni nu îşi doreşte aibă probleme neaşteptate cu frânele.

Plăcuţele de frână de la Coseli sunt furnizare către compania care produce maşinile Dacia, astfel în anul 2000 compania Coseli a început colaborarea cu fabrica Dacia de la Piteşti.

Important este faptul plăcuţele de frână de la Coseli sunt ecologice, dar asta nu înseamnă nu sunt de calitate. La fabricarea lor se foloseşte un aliaj fier-carbon, ceea ce oferă o frecare eficientă dintre plăcuțe şi discurile de frână. Carbonul asigură funcţionarea lor şi la o temperatura ridicată, lucru foarte important în cazul plăcuţelor de frână.

Plăcuţele de frână de la Coseli sunt certificate european şi sunt compatibile pentru orice marcă de maşină. Astfel, poţi alege plăcuţele de frână pentru orice maşină deţii, dacă foloseşte acest sistem de frânare. Cumpără siguranță românească, alegând plăcuțele de frână Coseli, fabricate în România!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: