Scaune auto pentru bebeluși de la Te-Rox Prod 

Scaune Auto Pentru Bebelusi De La Te Rox Prod

Stimați părinți, astăzi ne-am decis să vă aducem aminte de una dintre cele mai râvnite mărci producătoare de scaune auto pentru bebeluși. Cu siguranță și scaunul auto pentru copii Ferrari are o poveste de spus! Pentru cei care încă nu știu, există în Pașcani o firmă care muncește din greu pentru a crea husele și curelele pentru scaune auto de bebeluși.

Scaune auto pentru bebeluși produse în România

Străzile se măsoară în kilometri,

Viața omului în bucurii și tristeți,

Siguranța copilului tău când conduci

se măsoară în viraje de stânga și dreapta!

Firma Te-Rox Prod este face parte din corporaţia Team Tex Franţa  care investește cu încredere în forța de muncă a românilor. În Franţa se stabileşte designul scaunelor. Designeul este mai apoi executat de toate sucursalele din lume, sub următoarele mărci: Nania, Migo, Disney şi Ferrari. Acestea din urmă sunt cunoscute ca fiind mărci premium şi sunt apreciate pe piaţa Europei de Vest.

Team Tex şi Walt Disney au creat o colecţie de scaune auto pentru copii ce le creează acestora o experienţă foarte plăcută introducându-i în lumea poveştilor preferate. De altfel, fabrica exportă acum în 61 de ţări şi este cel mai mare producător mondial de profil.

În dotarea firmei există tehnologii de ultimă oră, ca de exemplu tăierea materialelor cu laser sau presarea designului prin tehnologii cu ultrasunete. În același timp, cașerarea prin ardere reprezintă o metodă eficientă, datorită economisirii energiei.

Ce este siguranța pentru Te-Rox Prod Pașcani?

  • Cumpătare prin maximizarea rezultatelor cu resurse minime (mentenanță internă)
  • Seriozitate în respectarea normelor de fabricare
  • Perseverență prin implementarea know-how-ului francez în desfășurarea afacerii
  • Open-minded în ceea ce privește mediul înconjurător prin reutilizarea eficientă a resturilor

Conform ordonanței nr. 195/2002 revizuită în 29 august 2014 , orice părinte șofer este obligat prin lege să dețină un scaun auto pentru siguranța copilului din timpul traficului auto. Conform clasificării nevoilor (piramida lui Maslow), nevoia de siguranță este a doua ca imporanță pentru oameni. Întemeierea unei familii presupune existența unor principii legate de siguranța membrilor, iar aceste principii ar trebui să devină prioritare.

Aceste scaune auto sunt comercializate prin lanțul de magazine Carrefour din întreaga Europă: Kaufland, Prenatal, Maggy etc. Pe lângă aceste unități comerciale, produsele pot fi găsite și în magazinul online https://bebetex.ro. Aici, alături de scaune auto pot fi achiziționate și cărucioare, portbebe, premergătoare, genți pentru copii etc. Vă invităm să aflați mai multe detalii din articolele noastre : Români de încredere-Te Rox Prod și Bebetex este siguranță copilului tău.

Așadar, sperăm că v-am convins să trageți cu ochiul la gama de scaune auto pentru copii și scaunul Ferrari să fie una din alegerile voastre! Fabricatinro.ro susține orice firmă românească care îndrăznește să înflorească în țară! Este datoria noastră să le oferim continuitate pe piața și păstrarea locurilor de muncă!

Nu este prima oară când am scris despre această companie. Dacă vrei să afli mai multe despre Te-Rox Prod îți recomandăm și acest articol!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj