D-Toys brandul de jucarii cel mai dorit de copii

D Toys Fabricat In Ro

De când s-a format echipa FabricatinRO.ro am scris articole despre numeroase fabrici românești care produc tot felul de lucruri: plăcuțe de frâne, mașini de teren, lenjerie intimă și pentru pat, haine și papuci, dar nu am luat în considerare și copiii. Ei sunt foarte importanți pentru noi și dorim să se dezvolte în direcția corectă, chiar dacă societatea oferă alternative nu prea plăcute. Noi considerăm că educația se cultivă încă din primii ani de viață, așadar astăzi o să ne orientăm atenția spre jucăriile aflate pe piață și produse de români, și anume D-Toys.

[wpsm_button color=”orange” size=”medium” link=”https://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=20101ee41&campaign_unique=8b4f1ee81&unique=c60530fef” icon=”link” rel=”nofollow”]Cumpara un puzzle de aici![/wpsm_button]

Ca părinți nu știm sigur dacă ați auzit de acest brand, dar prichindeii voștri care se uită toată ziua la desene animate fie la televizor fie pe internet sigur au fost expuși la câteva reclame ale firmei D-Toys. Sediul acestei firme se află în Sfântul Gheorghe deși câțiva dintre noi ar crede că aceste jucării sunt importate din străinătate. Ei bine, toate acele jucării pe care și le doresc copiii voștri sunt românești, le puteți cumpăra pentru a susține economia României.

D-Toys – jucării pentru toate vârstele

Această firmă este specializată în jocuri de tip puzzle, jocuri educative și colective, copilul vostru dezvoltându-și astfel capacitățile intelectuale; se pot juca în grup și își pot dezvolta capacitatea de a lucra în echipă, de a rezolva diferite probleme împreună cu coechipierii sau cu părinții. D-Toys oferă diversitate și siguranță, dar și actualitate: puteți găsi jucării de tip Lego, cub Rubik, instrumente muzicale, jocuri științifice și jocuri românești. Copiii pot învăța jucându-se: învață să numere, învață animalele, procesele biologice din natură, ce înseamnă olăritul, cum să facă înghețată sau cum să grădinărească.

Activitățile enumerate mai sus sunt doar câteva dintre cele ce pot fi întreprinse de ai voștri prichindei și puteți să petreceți timp de calitate cu ei. D-Toys investește în dezvoltarea tehnologiilor pentru a crea jucării cu valoare educativă și sigure pentru utilizatori. Așadar, vă invităm să vă pierdeți alături de prichindeii voștri în lumea de poveste creată de D-Toys!

Sursa imagine: https://poscce.adrcentru.ro/

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj