Se încarcă...
Lift Modernisation

„Crești” cu IFMA

Poate că titlul acestui articol vă induce în eroare dar interesul echipei FabricatinRO.ro este ca voi să fiți curioși. Dacă zilele trecute v-am vorbit despre pardoseli și despre parchet, azi continuăm cu un alt element: ascensorul. Pentru mulți dintre noi, mai ales pentru cei care stau la etaje superioare, ascensorul este cel mai bun prieten. V-ați gândit vreodată că ascensorul de la voi din bloc este făcut de români, mai cu seamă de IFMAÎntreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare București. 

De câte ori nu v-ați bucurat de o plimbare cu ascensorul în detrimentul urcării bagajelor până la etajul 10 pe scări? Deși doctorii ne recomandă multă mișcare, aceasta incluzând urcatul și coborâtul pe scările fixe, ascensoarele și scările rulante ne scapă uneori de anumite neplăceri (după o zi de muncă, extenuați, mulți dintre noi nu doresc decât să ajungă cât mai repede acasă, să facă un duș și să se relaxeze în pat, sărind peste sfatul doctorilor de a urca scările fixe). Deci ascensoarele IFMA sunt acolo pentru noi!

IFMA are 55 de ani de experiență în construirea și instalarea ascensoarelor și scărilor rulante în blocuri, vile, mall-uri, instituții, hoteluri. Pe parcursul acestor ani, din dorința de a se dezvolta în pas cu tehnologia, IFMA a apelat la marii producători din întreaga lume și a colaborat cu aceștia pentru a oferi confortul și serviciile pe care românii le așteaptă de la ascensoare și scările rulante folosite.

Echipa FabricatinRO.ro este conștientă că atunci când voi veți citi articolul nu veți spune „wooow! ce tare! ascensoarele și scările rulante pe care le folosesc sunt făcute de români! ia să-mi cumpăr și eu unul/una!”. IFMA este o firmă de români iar prin simplul fapt că în blocul vostru sunt ascensoare și le folosiți, susțineți economia României. Așa că, mult spor la plimbările cu ascensorul și cu scările rulante!

Sursă imagine: https://www.al-lifts.co.uk/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: