Celuloză românească de la Vrancart

Vrancart - fabricat in Romania

FabricaînRo.ro vă aduce astăzi în atenție o fabrică românească din Adjud care fabrică produse de care noi avem nevoie zilnic, produse pe bază de celuloză de la Vrancart. O să spuneți poate că promovăm o firmă care nu are grijă de mediul în care trăim deoarece defrișează pădurile, dar Vrancart nu este așa. O promovăm tocmai datorită grijii sale față de mediu fiindcă materia primă folosită constă în deșeuri reciclabile iar produsele sunt biodegradabile. Noi am considerat că mai rar găsim o astfel de firmă, așadar se va afla pe buzele voastre.

Vrancart ne oferă carton ondulat, hârtie pentru carton ondulat și hârtii igienico-sanitare de 38 de ani, produse certificate și sigure pentru noi. Nu știm dacă v-ați pus vreodată problema cum v-ați descurca dacă ar dispărea toată hârtia de pe planetă? Doar așa veți putea observa cât de importantă este o fabrică precum Vrancart și mai ales o fabrică românească ce oferă locuri de muncă.

Pentru Vrancart este foarte importantă materia primă folosită dar și protejarea mediului și din acest motiv reciclează peste 30% din totalul de maculatură colectat la nivel național. Există centre de colectare în orașele mari și doar cu ajutorul vostru producatorul poate deveni cel mai important reciclator de deșeuri din România. Gândiți-vă doar că această activitate de reciclare, pe lângă cea de producție, este benefică pentru fiecare dintre voi.

lila camilla - fabricat in ro

Produsele se găsesc pe rafturile din magazinele noastre sub denumirea de Lila Camilla (hârtie igienică, prosoape de hârtie). Pentru detalii despre hârtia pentru carton, cartonul ondulat, ambalaje din carton puteți vizita site-ul lor https://www.vrancart.ro/, unde veți putea accesa și o pagină pentru investiții și dezvoltare, alta pentru ecologie dar și detalii despre mentenanță.

Noi vă îndemnăm să mizați pe produsele românești de la Vrancart pentru că doar astfel putem să susținem economia din România! Faceți parte dintr românii cărora le pasă!

Sursa imagine: https://punctul.ro/

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj