Se încarcă...
Allview

Cand doi se ceartă, Allview câștigă

Cu toţii vorbim despre Samsung şi iPhone, cu toţii ne dorim deţinem unele dintre cele mai noi smartphone-uri premium din diferite motive. Ştim cu toţii războiul dintre cele două firme precizate anterior va fi veşnic, aşa noi ne-am gândit atunci când doi se ceartă, al treilea câştigă; iar acest al treilea va fi astăzi telefonul ALLVIEW.

ALLVIEW este o firmă românească creată în 2004, ce produce şi distribuie telefoane mobile Dual SIM şi produse electronice. Brandul ALLVIEW este recunoscut ca fiind unul cu o dezvoltare rapidă în România, din 2004 plecând de jos – 2 modele de telefoane Dual Sim – şi ajungând în 2014 numere 20 de modele ce au funcţionalităţi diferite şi răspunde exigenţelor mai multor categorii de consumatori. Pe lângă această expansiune se mândresc şi cu lansarea în 2010 a primei tablete româneşti AllDro.

Încă de la început, această firmă a pus oamenii pe primul loc, a respectat dorinţele acestora şi a înţeles fiecare persoană este diferită. Ei au promovat ideea de flexibilitate, posibilitatea de a fi în continuă schimbare şi evoluţie, dorind depăşească mereu aşteptările clienţilor. Este o firmă românească ce a evoluat pas cu pas, ce şi-a făcut loc pe piaţa românească de telefoane mobile şi care se bucură de un succes neaşteptat. ALLVIEW este încă o dovadă în România se pot dezvolta afaceri şi se pot investi bani pentru a produce lucruri de calitate, cu adevărat apreciate.

De ce să investiți în produsele Allview?

Gândiţi  nu de multe ori pentru produse străine plătiţi şi brandul, nu doar produsul şi serviciile oferite în sine. ALLVIEW nu doreşte adauge o plus valoare care consumatorului nu-i oferă nicio satisfacţie, ci preferă stabilească cel mai echilibrat raport preţ-calitate pentru produsele lor, oamenii fiind cei mai importanţi. Această firmă din Braşov are oameni care cred în noutate, care sunt deschişi pentru sugestii, care nu se dau înapoi de la promovarea ideilor în care ei cred.

A fost nevoie de un dram de nebunie din partea braşovenilor, un dram de creativitate, îmbinate cu putere, încredere şi inovație, spre a crea produse pentru o piaţă condusă de branduri cu vechime. Nu există reţeta succesului în niciun domeniu, dar aşa cum ei au avut încredere în români, şi au avut un scop bine determinat, aşa putem cu toţii investim resurse în România, ca  ne dezvoltăm împreună, cu forţe proprii!

Vreți să ajutăm împreună România să se dezvolte? Hai să cumpărăm produse românești!

Sursa imagine: www.capital.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: