Breslo – cu și despre dibăcie

Căutatul de cadouri mi-a dat întotdeauna de furcă mai tare decât căutatul de chestii pentru mine. E de muncă, nu glumă. Și nu e vorba că nu îmi cunosc prietenii și nu știu ce își doresc. Îmi place să cred că îi știu destul de bine, dar întotdeauna am în minte o imagine care nu mă lasă să mă hotărăsc: deschid ei cadourile și, deși încerc cu toată puterea să le evit reacția pentru a mă proteja de efectul dezamăgirii, care se reflectă în mod inevitabil în imaginea mea asupra sinelui, nu mă pot abține, iar rezultatul e uneori o chinuială de a ne dresa expresiile faciale.

Astăzi am găsit ceva care mi-a dat speranță. Care, deși nu îmi garantează răsplată în zâmbete sincere, mă apropie de acest țel și îmi scutește efortul de a mă plimba prin magazine în căutarea salvării: www.breslo.ro. Site-ul acesta se descrie ca fiind comunitatea artizanilor handmade din România, iar după ce îl studiezi puțin îți dai seama de ce afirmă asta: au mii de produse realizate de zeci de creativi români. În cei șase ani de când cei de la Breslo fac legătura între talentați și susținători de talente, s-au dezvoltat ca fiind cea mai mare comunitate de acest gen din România, cu peste 130 de mii de iubitori de handmade.

Oferta dibacilor creativi este atât de variată, încât cei care se cunosc ca având tendințe excesive de autocadorisire, trebuie să fie foarte precauți: accesorii, îmbrăcăminte, articole deco, cosmetice, papetărie etc. Procedeul prin care aceste lucruri pot ajunge la tine este destul de simplu: după ce reușești să îți restrângi simpatia pentru zecile de produse și îți activezi rațiunea, care să te îndemne să alegi doar câte chestii ai nevoie, comanzi direct de pe site.

Pentru prima dată, weekendul acesta, Breslo a organizat un eveniment care a făcut legătura directă între creatori și cumpărători, Breslo Handmade Hub. S-au anunțat “muzică bună, concursuri cu premii, stat la taclale cu toți creatorii tăi preferați și tot ce ne mai trebuie pentru un weekend de Florii ca în povești!”. 

Dacă vă place Breslo, vă invităm și în magazinul FabricatinRO de unde puteți cumpăra o gamă largă de produse românești!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: