Ascens Filigran, autenticitate și siguranță în documente

Securitatea informațiilor clasificate reprezintă ansamblul procedurilor şi măsurilor de protecție a informațiilor clasificate, menite să prevină şi să contracareze situațiile care pot genera compromiterea informațiilor clasificate, în scopul asigurării integrității, confidențialității şi disponibilității acestora. Acum că am găsit o firmă românească, Ascens Filigran,  care ne poate oferi produse trebuie să fie cunoscută în tot domeniul de business din România.

Riscul și pericolul oricărei falsificări sau reproduceri de natură ilegală sunt înlăturate odată cu folosirea produselor din gama ASCENS FILIGRAN.  Hologramele personalizate se diferențiază de cele folosite pană acum prin îmbinările de culoare a foliei accesibile în mai multe nuanțe, a formelor disponibile dar și a elementelor de securitate. Unul dintre avantajele cele mai de preț ale utilizării hologramelor personalizate constă în natura elementelor de securitate alese de beneficiar.

Acestea pot încadra de regula opțiuni ca 2D sau 3D în care elementele utilizate în holograme produc un efect tridimensional precum și a altor opțiuni ca cele de Flip Flop, Microtext sau True Color. Securizarea documentelor dumneavoastră nu a fost nicicând mai sigură ca acum, oferind un plus de profesionalism la standarde înalte.

Produse ASCENS FILIGRAN:

ASCENS FILIGRAN va pune la dispoziție o gamă largă de produse, seturi de marcaje invizibile, timbru sec, hârtie cu filigran, stampile, cărți de vizită și mape, aparate de arhivat 2 în 1 precum și altele. Diferența consta în calitatea si rezultatul obținut prin utilizarea produselor ASCENS FILIGRAN.

Ideile inovatoare și de durată, dezvoltate prin intermediul acestor produse oferă o siguranța de necontestat. Marcarea actelor cu tuș invizibil permite clienților, identificarea si depistarea rapida a potențialilor falsificatori sau a viitoarelor fraude lucru care poate fi în avantajul dumneavoastră.

Designul atractiv, cu elemente proprii, individualitatea oferita, securizarea si profesionalism sunt aduse în vedere si prin folosirea hârtiei cu filigran. Valoarea documentului si importanta acestuia este scoasă la iveala prin imprimarea conținutului prin hârtia cu filigran personalizată sau prin hârtia cu fire vizibile la ultra violete.

Documentele de valoare cum ar fi diplome, acte originale, certificate, acte, permise de parcare, foi de parcurs, vouchere si multe altele sunt protejate si autentificate împotriva oricărei falsificări prin filigranul care se poate executa pe foi diferite de A4.

Personalizarea hârtiei cu filigran oferă și alte elemente de protecție cum ar fi individualizare redată pentru fiecare client în parte, o reproducere sau o falsificare imposibilă prin orice mijloace folosite de copiere, scanare sau listare xerox.

Vă recomandăm să parcurgeți cele 2 site-uri ale companiei ASCENS FILIGRAN  www.holograms.ro și www.ascens.ro pentru a alege produsul necesar vouă.

 

Sursa poza: https://www.holograms.ro/wp-content/uploads/2015/05/colaj-contract.jpg

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: