Se încarcă...
Anvelope Fabricate In Romania

Anvelope fabricate în România

Vrei să știi care sunt cele mai bune anvelope fabricate în România? Ți-am pregătit în acest articol un top al celor mai bune anvelope din România și proprietățile lor!

Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai puţin importante ale vehiculului. Această apreciere este însă departe de adevăr. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul îl are cu suprafaţa carosabilă și astfel sunt mai importante decât motorul.

A venit și vremea când trebuie să renunțăm la cauciucurile de vară și să ne gândim cu ce tip de anvelope ne vom echipa mașina în sezonul rece? Când discutam despre ele, este foarte important să ne gândim la calitate, consum de combustibil  și la sigurața oferită de producatori. De asemeni trebuie să luam în calcul și obligativitatea lor începand cu sezonul rece iar studiile specialiștilor au demonstrat ca această cheltuiala se amortizează în timp si crește siguranța pasagerilor, lucru cel mai important.

În cazul în care înca nu ai facut o alegere sau ești nehotarât îți spunem noi ce variante ai, bineinteles, dintre cele fabricate în România:

Michelin, producatorul francez deține 2 fabrici pe teritoriul tării, una la Floresti (Prahova) și una la Zalău (Salaj) înca din anul 2001 iar la nivel național sunt angajați 3000 de oameni.

Pirelli, producatorul italian deține 2 fabrici în Slatina pentru producția de anvelope și un numar de 2400 de angajați în România și de asemenea este furnizorul unic de pneuri pentru Formula 1 iar în acest an pneurile din Romania au fost utilizate pe monoposturile celor mai renumiti piloți, printre care Sebastien Vettel, Lewis Hamilton, Jenson Button, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen & co.

Continental, producatorul german  care oferă o gamă largă de produse, cu prețuri bune deține  din anul 1998 în Timișoara o fabrica de anvelope unde lucreaza aproximativ 1600 de persoane și în care s-au investit aproximativ 271 milioane de euro.

Acum, că știi ce anvelope se fabrică în România și calitatea lor este “garantată”, iți este mai usor să faci o alegere inainte de a te porni la drum spre  vacanta ta la Casa Baciu din Fundul Moldovei.

Top anvelope fabricate în România potrivite pentru iarna (175-65-r14)

Top Anvelope De Iarna 175 65 R14 T Fabricate In Romania

Anvelopele Michelin, Pirelli și Continental sunt fabricate în România, te invităm să descoperi și alte produse fabricate la noi în țară.

Iar dacă în anotimpul rece, sau nu numai, pe lângă anvelope ai nevoie de o baterie, îți recomandam ROMBAT sau CARANDA, bineînțeles fabricate în România.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: