Se încarcă...
Casa Baciu din Fundul Moldovei, Bucovina

4 Motive să-ți petreci vacanța aproape de natură, la pensiunea Casa Baciu

Când vine vorba de o vacanță extraordinară nu trebuie să cauți prea departe pentru a găsi locul perfect în care să-ți recapeți energia și să te odihnești așa cum meriți. Casa Baciu din Fundu Moldovei este locul ideal pentru clipe perfecte de relaxare, ospățuri ca în povești și o binevenită gură de aer proaspăt departe de agitația urbană. Iar dacă trilurile păsărelelor, susurul apei și freamătul frunzelor în bătaia vântului nu reușesc să te convingă, atunci ți-am pregătit o listă cu 4 motive pentru ca următoarea vacanță să ți-o petreci la Casa Baciu din Bucovina.

De ce să-ți petreci vacanța la Casa Baciu din Fundu Moldovei, Bucovina?

#1 Vacanțele sunt mai distractive în familie sau cu prietenii

Casa Baciu dispune de 6 camere matrimoniale, un apartament, dar și trei căsuțe perfecte pentru cei care doresc să-și petreacă vacanța în familie sau alături de prieteni. La Casa Baciu din Fundul Moldovei copii se distrează pe cinste, bucurându-se de tot spațiul din lume ca să alerge și să se joace. Adulților pe de altă parte, le propunem să se plimbe cu caleașca, să descopere împrejurimile pe bicicletă, să meargă la pescuit, sau pur și simplu să se relaxeze în hamac sau balansoar cu o carte bună în mână și o cafea aburindă alături.

#2 Mâncărurile naturale îți dau sănătate

Motivul pentru care la Casa Baciu simți cum oboseala dispare cât ai bate din palme nu este doar aerul curat, ci și preparatele bio de care te bucuri la fiecare masă. Imaginează-ți cum ar fi ca în loc de obișnuitele produse din comerț să te înfrupți în fiecare zi din jambon și cârnat de casă, telemea proaspătă de vacă și pâine cu maia după pofta inimii. Astfel de merinde sunt sănătate curată, iar efectul lor asupra trupului, dar și asupra sufletului, nu întârzie deloc să apară.

#3 În mijlocul naturii grijile se transformă într-o simplă amintire

Casa Baciu1

Este mai simplu să te refaci din toate punctele de vedere atunci când te deconectezi total. Departe de birou, de forfota orașului, de provocările zilnice și rutina obositoare, capeți forțe proaspete și îți pui ordine în gânduri. La Casa Baciu din Bucovina uiți de greutăți sau ele se transformă pentru tine într-o simplă amintire și capeți o perspectivă nouă asupra a tot ce te înconjoară. Natura te încurajează, iar munții falnici stau de veghe pentru ca nimic să nu-ți poată perturba liniștea vindecătoare.

#4 Descoperindu-ți patria te redescoperi pe tine

Mountain Landscape In Bucovina With Green Fields

Bucovina este una din cele mai frumoase regiuni din întreaga Românie. Pământurile sale freamătă de dor și de istorie, iar obiectivele culturale, abia așteaptă să le descoperi. Rezervă-ți prima zi sau cât e necesar pentru a te pune la punct cu somnul și odihna și apoi, cu harta în mână, explorează-ți țara pe care vizitatorii străini vin de la atâtea mii de kilometri depărtare să o afle. Bucură-te de tot ce au mai frumos de oferit mânăstirile cu fresce, munții semeți, peșterile naturale, cetățile Sucevei și chiliile sfinților. O diversitate culturală ca în Bucovina este greu de regăsit în orice alt colț din întreaga lume, așa că alege Casa Baciu din Fundu Moldovei și pentru ocazia de a-ți descoperi patria și de a te redescoperi pe tine!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: