Allview – Marele producator de electronice din Romania

Allview Marele Producator De Electronice Din Romania

Sunt sigur ca ati auzit toti de compania Allview este cel mai mare producator de electronice din Romania. El produce si comercializeaza diferite produse electronice, printre care telefoane si tablete. Allview este o cunoscuta companie din Romania care distribuie telefoane si tablete, fiind cele mai cautate produse a lor.

Datorita preturilor foarte mici, compania a cunoscut o mare dezvoltare in ultimii ani si produsele lor au inceput sa fie cautate de tot mai multi romani, care isi doreau telefoane sau tablete performante la un pret cat mai mic. Produsele sunt fabricate in Romania, iar acesta este motiv pentru care produsele pot fi gasite la un pret mai mic.

Compania a fost infiintata in anul 2002 sub numele Visual Fan, cu sediul la Brasov. Din anul 2004 produsele lor au fost comercializate sub brandul Allview si au adaugat un nou produs in portofoliul lor, sisteme de navigare.

Comercializarea telefoanelor a inceput in anul 2008, cand dupa o analiza de piata s-au gandit sa lanseze propria gama de telefoane dual sim. S-au bucurat de un mare succes, din cauza clientilor care au devenit tot mai interesati de produsele lor.

Primele bunuri produse de Allview – marele producator de electronice din Romania

Prima tableta au lansat-o la sfarsitul anului 2010, fiind chiar prima companie romaneasca care a lansat o tableta. Un an mai tarziu s-au bucurat de un premiu care le-au adus mai mult prestigiu, au castigat o diploma de excelenta a Camerei de Comert si Industrie din judetul Brasov.

Majoritatea telefoanelor si tabletelor pe care le-au lansat folosesc sistemul de operare Android, un sistem de operare foarte cunoscut si flexibil. Este unul dintre cele mai importante sisteme de operare la momentul actual, motiv pentru care produsele lor s-au bucurat de un succes bine meritat.

De cand si-au inceput activitatea pana acum, au lansat un numar mare de telefoane si tablete, care sunt folosite de un numar foarte mare de romani. Au avut importante lansari de produse, printre care telefonul Allview Viper S, care a avut parte de o lansare la Barcelona, in cadrul evenimentului MWC Barcelona 2014.

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza tableta Viva i10HD, un dispozitiv care le promite utilizatorilor o experienta multimedia incantatoare.

Viva i10HD incorporeaza in designul slim si elegant un procesor puternic Intel® Atom™ optimizat pentru multimedia, care alaturi de display-ul de 10,1” si conexiunea 3G cu viteze HSPA+ recomanda acest produs atat pentru segmentul business cat si pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Acceseaza site-ul oficial AllView pentru mai multe detalii si comenzi. Allview – marca importanta de telefoane si tablete fabricate in Romania.

Pentru mai multe produse fabricate in Romania te invitam pe platforma noastra!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj