Sinaia sub denumirea de „Perla Carpatilor”

Echipa [wpsm_button color=”green” size=”small” link=”https://fabricatinro.ro/” icon=”none”]FabricatinRO.ro[/wpsm_button] are din nou plăcerea să vă prezinte un loc din România spre care să vă îndreptați pașii în vacanță. Astăzi a venit rândul orașului Sinaia, o perlă de pe Valea Prahovei, un diamant între Carpați. Să vedem împreună cât este de ofertant acest oraș pentru cei care aleg turismul românesc!

Pentru cunoscători, atunci când spunem Sinaia revine în atenție și Valea Prahovei pentru nenumăratele frumuseți și activități ce pot fi desfășurate acolo. Dar astăzi vom pune doar un singur oraș în lumina reflectoarelor, un oraș ce îmbină frumusețea naturală a Carpaților cu spiritul glorios al istoriei românești. În ceea ce privește istoria, acest oraș a fost reședința regală a regelui Carol I, deci alegând acestă destinație vă veți putea simți ca niște regi și regine care se bucură de frumusețile României.

Sinaia și obiectivele turistice care vă așteaptă „cu nerăbdare”

Pentru a vă face curioși dar și pentru pura informare, am ales să vă punem la dispoziție o listă cu obiective turistice care vă stau la dispoziție imediat ce ajungeți la Sinaia:

 • cazinoul Sinaia
 • ansamblul gării format din gara regală și gara de călători
 • casa istoricului Nicolae Iorga
 • vila Take Ionescu
 • casa compozitorului George Enescu
 • mănăstirea Sinaia
 • ansamblul castelului Peleș

Pe lângă construcțiile precizate mai sus, veți putea admira arhitectura secolelor XIX și XX pe fațadele numeroaselor vile mărețe din oraș.

Dacă nici aceste obiective nu v-au făcut curioși, poate alte câteva motive pentru care să alegeți turismul românesc vă vor îndrepta pașii către Sinaia:

 1. localizare foarte bună, ușor accesibilă
 2. este o stațiune montană permanentă
 3. are cele mai bune pârtii de schi de pe Valea Prahovei
 4. nenumărate oportunități pentru organizarea timpului liber, pentru toate categoriile de vârstă
 5. cel mai bun loc pentru organizarea diferitelor evenimente: conferințe, congrese, simpozioane, team-buildinguri
 6. ospitalitatea ca mod de viață.

Știm că mulți dintre voi au vizitat numeroase locuri din străinătate fără să „profite” de obiectivele mirifice și unice din țara noastră. Din acest motiv noi am ales să promovăm turismul și întoarcerea către România. Să învățăm să ne apreciem țara pentru toate frumusețile pe care le are și să fim mândri că suntem români!

Sursa imagine: https://www.hotelmarasinaia.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: